160 lakásos társasház építését kellett lefújni, mert nincs elég munkás

A munkaerőhiány és a megdrágult építési költségek miatt lefújták az egész építkezést.

2017. szeptember 13. 19:50

A cikk folytatása...Friss hírek
Esővel és napsütéssel búcsúzik a szeptember Mutatjuk, milyen időre számíthatunk jövő héten....
Nemsokára áttekerhetsz Szlovéniába A közel 2,3 millió eurós (közel 715 millió forint) határtérség integrációját szolgáló közös kerékpáros turisztikai hálózatot alakít ki Szlovénia és Magyarország - tájékoztatott Vitályos Eszter, a...
Merkel vezeti tovább Németországot Lezajlottak a német választások, Angela Merkel újabb 4 évre lehet kancellár.A két nagy párt rosszabbul szerepelt, mint négy éve, ezt nézve a nagy nyertes a szélsőjobb AfD, és a parlamentbe...
Itt vannak az első német exit pollok Megkezdődtek a szövetségi parlamenti (Bundestag-) választások vasárnap reggel Németországban.Mi jön ki ebből? 2017.09.24 18:17A CDU/CDU megkerülhetetlen erő, nem lehet kizárni a kormányzásból. Ez...
Így nyerhettél a hatos lottón A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 38. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
KÖSZ! Program 2017 Iskolai Közösségi Szolgálat megvalósítását támogató pályázat

Top hírek:
Hamarosan kezdődik a Múzeumok Őszi Fesztiválja Rendhagyó kiállításokkal, könyvbemutatóval és az őszi, szüreti népszokások felidézésével készülnek Zala megyében a Múzeumok Őszi Fesztiváljára.
Ahol a melós még a WC-re sem mehet ki, kiszolgáltatottság az EU kapujában Szerbiában olcsó és fegyelmezett a munkaerő, és a munkajogi törvények, finoman fogalmazva, inkább a munkaadóknak kedveznek, mintsem a munkavállalóknak. A Balkán legnépesebb országa uniós tagjelölt és igyekszik beilleszkedni a nemzetközi munkamegosztásba. Pillanatnyilag hálátlan szerep jut neki.
Megvannak a lottószámok, lehet, valaki gazdag lett Kisorsolták az ötös lottó 38. heti nyerőszámait.
Online számlázás: tesztelik a NAV új csodafegyverét Akár évi 50 ezermilliárd forintnyi tranzakciót követhet nyomon az adóhivatal.
A sertéshús kivitele és behozatala - egy ábrán A sertéshús kivitele és behozatala, 2004-2015 kivitel, behozatal (ezer tonna)
Jó esélyünk lett volna a 2024-es olimpiára Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszó szerint Budapestnek jó esélyei lettek volna a 2024-es ötkarikás játékok megrendezésére, ha nem lép vissza.