Párizsé a 2024-es, Los Angelesé a 2028-as olimpia

Hét év múlva, 2024-ben Párizs, majd négy esztendővel később, 2028-ban Los Angeles rendezheti a nyári ötkarikás játékokat a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) szerdai limai döntése nyomán.

2017. szeptember 13. 20:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Brit védelmi miniszter: Európa sincs biztonságban Észak-Koreától A brit védelmi miniszter szerint az észak-koreai válság közvetlenül érint Nagy-Britanniát is, mivel "London közelebb van Észak-Koreához és rakétáihoz, mint Los Angeles".
Már a filmipart is fenyegeti a kaliforniai erdőtűz Továbbra is bozóttüzek pusztítanak Los Angeles környékén, már 2800 hektár áll lángokban a La Tuna-nak elnevezett tűz miatt.
Tovább pusztít az erdőtűz Két ház már leégett, 700 lakásból menekítették az embereket Los Angelesben a katasztrófavédők a hatalmas erdőtűz miatt, amely már elérte a lakott területeket is. Los Angeles fölött helikopter köröz és...
Hajnalban hívta a barátait egy férfi, mert nem akart magányosan meghalni Nem volt pénze kórházra, 39 évesen halt meg a Los Angeles-i fotós.
Terrorcselekménytől tartanak a McGregor-Mayweather bokszmeccs helyszínén Magas készültségi fokozatban várják a bokszlegendák éjjeli összecsapását a Los Angeles-i rendőrök, mivel korábban gázolásos terrortámadással fenyegetőzött az ISIS.
Nézz be Rihanna vadiúj luxuskéglijébe! Az énekesnő nemrég vásárolt egy valódi kacsalábon forgó palotát Los Angeles egyik legmenőbb részén. Vajon a pasija is vele tart majd az új házába?

Hollywood bölcsőjében Megvalósulhat Mátészalkán a hollywoodi filmesekre emlékező idegenforgalmi látványtér. A szülei révén a városból származó Tony Curtis Los Angeles mellett élő özvegye a színész által festett képeket, mo...
Testszkennereket dobnak be fegyverek kiszűrésére a Los Angeles-i metróban A kétnapos tesztüzemet szerdán kezdte el a Los Angeles megyei metróhálózatot üzemeltető hatóság.
Végképp lemondtak az NHL-játékosok olimpiai szerepléséről Az NHL vezetősége nem engedi el a ligában szereplő játékosokat a phjongcshangi olimpiára, már a Nemzetközi Olimpiai Bizottság is beletörődött.
Moszkva és Párizs szerint nem szabad megengedni, hogy a terroristák megszökjenek Szíriából Moszkva és Párizs szerint nem szabad hagyni, hogy a terroristák Szíriából más országokba szökhessenek - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter, miután Moszkvában pénteken fogadta francia h...
Újabb iszlamistát vettek őrizetbe a Párizs melletti bombagyár miatt Már három gyanúsított van, egyikük nemrég érkezett migráns. Iraki-szír csoportra csaptak le a rendőrök.
Robbantásra készülhettek Párizs közelében Robbanószerkezet előállításra alkalmas eszközöket találtak egy lakásban.