Természeti katasztrófák és csodálatos állati elmék

Nem tudni pontosan, mitől érzik meg az állatok a közeledő természeti katasztrófákat.

2017. szeptember 13. 18:10

A cikk folytatása...Friss hírek
Ez tényleg nagy dobás lesz: összehajtható telefont ígér jövőre a Samsung Összehajtható okostelefonnal jelenne meg jövőre a Samsung a Galaxy Note márkanév alatt. Ezúttal nem piaci pletykáról van szó, hanem maga a gyártó ígéri.
Természeti katasztrófák és csodálatos állati elmék Nem tudni pontosan, mitől érzik meg az állatok a közeledő természeti katasztrófákat.
Régészháború Álmos állítólagos sírja miatt A hatvanas években szlovák régészek találták egy sírt, amit egy nemzetközi hírű magyar kutató elemzett, és arra jutott, hogy Árpád apja nyugszik benne. A szakma felbolydult a kijelentéstől.
Nem látta tegnap az Apple-eseményt? Nem baj, nézze meg a legizgalmasabb újdonságok rövid videóit Új okosóra és persze új iPhone-ok volt mit bejelentenie tegnap az Apple-nek. Íme, a legizgalmasabb termékek rövid kedvcsináló videói.
Utolsó leheletéig küldi üzeneteit a Szaturnuszról a Cassini A pénteki Nagy Finálé során az utolsó képek és adatok délután kettő előtt érkeznek majd a Földre.
Tömeggyilkosság történhetett az Amazonas-medencében Egy külvilágtól elzárt indián törzs tagjait gyilkolhatták le. Egyelőre folyik a nyomozás.

Top hírek:
A miniszter úr feddhetetlen, megvesztegethetetlen, és nem létezik Kongóban kicsit félrement a demokrácia: kineveztek egy kitalált embert miniszternek, és még a lemondását sem fogadta el a kormányfő.
Babafejű rákot kaptak lencsevégre Szerencsére nem valami bizarr kísérlet eredménye az első látásra furcsa állat.
Halálos gyulladáscsökkentő betiltásáért kampányolnak a keselyűvédők A felhíváshoz egy magyar egyesület is csatlakozott.
Mozgó vízi oktatólabort rendeztek be a Duna-Ipoly Nemzeti Parkban A diákok a közeli patak élővilágát figyelhetik meg a mikrobuszban.
Találtak egy komolyabb hibát, ami minden androidos telefont érint, amin nem a 8.0 fut Érdemes lesz fokozottan ügyelni arra, hogy ki milyen értesítést fogad el a telefonján, a hackerek ugyanis hamis értesítésekkel akarják elérni, hogy a malware a telefonra kerüljön.
Megpróbálnak hat órán belül dokkolni az űrállomáson Ha nem sikerül, két napig tart majd a művelet.