Lefújtak egy építkezést a munkaerőhiány miatt

A helyzet a felújításokra is rányomja a bélyegét.

2017. szeptember 13. 20:17

A cikk folytatása...Friss hírek
Kis híján halálra gázoltak egy férfit Letkésen Egy 24 éves férfi két társával bántalmazott egy biztonsági őrt egy rendezvényen, majd menekülés közben elütöttek egy embert, aki életveszélyesen megsérült.
Két gyilkos bálna is szeretett volna beszállni a norvég szörfbajnokságba, de mivel nem volt szabványos deszkájuk, elutasították őket
Mire megy Senna McLarenje Abu Dhabiban? A klasszikus autók versenyének mindig megvan a bája a legújabb F1-es játékban, az F1 2017-ben, főleg, ha olyan ultramodern pályán zajlik, mint a Yas Marina Circuit Abu Dhabiban.
Ikonikus pillanatok a magyar kabaré történetéből A szocializmus természetrajza Laci bácsi A gyógyszertár A három nővér és a szamovár Van benne valami Rómeó és Júlia Boldogult nagyanyám
Bottas hajnali futással melegített Sepangra Parc Fermé: Bottas hajnali futással melegített Sepangra
Nincsenek szavak arra, amit ez a férfi tett a rokonával Igazi szörnyeteget fogtak el a délnyugat-indiai Kurubagodiban, ahol a 32 éves férfi válogatott borzalmakat tett saját hároméves unokahúgával. A férfi, Uddappa Ramappa Ganiger először csokit ígérve elcsalta a kislányt otthonról, majd egy cukornádmezőre vitte, ahol megerőszakolta a gyermeket. A kislány sírni kezdett, amire a beteg nagybácsi feldühödött és megfojtotta.

Top hírek:
Meghalt a soulénekes Charles Bradley Egy év után maradt alul a rákkal szemben, 68 évesen hunyt el.
NB I - A Diósgyőr sem tudta megállítani a Ferencvárost Ferencváros-Diósgyőr 2-0 (0-0).
NB I - Két vereség után nyert az Újpest Mezőkövesd Zsóry FC-Újpest FC 2-4 (1-0).
Straub Dezső 63 évesen újra szerelmes lett - Már el is jegyezte párját Straub Dezső harmadszorra is új életet kezdett.
Holttestet találtak a leégett budaörsi házban Holttestet találtak a tűzoltók egy budaörsi lakástűz oltási munkálatai során vasárnap hajnalban - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
Ma is erősen felhős lesz az ég, esőre is készülni kell Ha szerencsénk van, azért megpillanthatjuk a napot.