Gyévai Zoltán: nagyon fontos, amiről Juncker nem beszélt, pedig minket is érint

2017. szeptember 13. 20:22

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Botka: Juncker cáfolta Orbánt "Az uniós pénzekre igényt tartanak, de az egyenlőség uniójáért már nem akarnak dolgozni."
Az EU komolyan veszi, hogy a keletiek szerint ők másodrendű élelmiszert kapnak ugyanolyan csomagolásban Juncker nagy szerdai beszédében is említeni fogja a hipermarketláncok és élelmiszeripari cégek állítólagos kettős mércéjét, a Bizottság pedig pénzt ad a kivizsgálásra.
Nagy bajba kerül Magyarország, ha továbbra is csak anyagiasan néz az EU-ra Magyarország egyelőre afelé halad, hogy a Jean-Claude Juncker bizottsági elnök által egyeztetés nélkül bemutatott ötféle EU-integrációs forgatókönyv közül a másodikat, az integrációban való...
Lázár: Juncker belekavarja a bevándorlásba az uniós alapokat Az uniós állampolgárok biztonságát kéne szem előtt tartani, nem csak a kötelezettségeket - mondta a Miniszterelnökség feje.
Gyévai Zoltán: tételesen cáfolták a magyar kormány érveit Elutasította az Európai Bíróság a menedékkérők tagállamok közötti elosztása ellen benyújtott magyar és szlovák keresetet. Vagyis a döntés szerint érvényes az a 2015 őszén, a belügyminiszterek többségi...

Juncker kioktatta a kerítésre pénzt kérő Orbán Viktort Az Európai Bizottság elnöke leírta, hogyan pancserkodtunk el és utasítottunk vissza százmilliókat a korábbi támogatásokból.
Juncker megmutatja: nehéz elhagyni az uniót Brüsszel számára kellemetlen, hogy egy tagországban, Nagy-Britanniában, a nemzeti önrendelkezés csorbítatlan megőrzését szem előtt tartva, az Európai Uniótól való elszakadás mellett döntöttek a szavaz...
Erdogan csapdába csalná az uniót? Jean-Claude Juncker szerint ez a helyzet. De az EU nem fog belesétálni.
Orbánékról vitázik Merkel és Juncker
Késelés Finnországban - Az Európai Bizottság minden segítséget megad Juncker elnök szolidaritását fejezte ki Finnország lakosságával és a kormányfővel.
Az EU és az USA is támogatásáról biztosította Spanyolországot a terrorizmus elleni harcban Trump, Juncker, Tusk és May is elítélte az erőszakot.