Gyorsan leteperték az Allah Akbarozó támadót Toulouse-ban

Mentálisan sérült illetőről van szó.

2017. szeptember 13. 20:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Mégsem számít négyszázmillió A statisztikákba az kerül be, hogy Oroszország, Brazília, Irán, Japán és Mexikó után Belgium is biztosította helyét a 2018-as labdarúgó-világbajnokság 32 résztve­vője között. Luxemburgot ez a veszély ...

Friss hírek
Itt nézheti élőben az RB Leipzig-AS Monaco BL-meccset!
Iskolai lövöldözés volt Washington államban Hat embert megsebesített a lövöldöző.
Itt vannak a Skandináv lottó eheti nyerőszámai 616 millió forint sorsa volt a tét!...
Allah akbart üvöltözve támadtak civilekre és rendőrökre Toulouse-ban Allah Akbart üvöltözve támadt járókelőkre és rendőrökre egy korábban pszichiátrián kezelt férfi Toulouse-ban.
A 2017-18-as BL-csoportkör második játéknapja
Kulturális örökség napjai Örökségtúra a Nyírségtől a Hajdúságig A Nyírség és a Hajdúság legszebb épített örökségeit keresi fel a kerékpáros túra, amelyet a kulturális örökség napjai alkalmából rendeznek szombaton.

Neymar: a Barca többet érdemel Szenzációs teljesítménnyel kápráztatta el a PSG-szurkolókat első párizsi meccsén Neymar. A Toulouse elleni kiütés (6-2) alkalmával duplázott a brazil, aki odaszúrt a Barcának.
Neymar meghülyítette az ellenfelet: két gól, két gólpassz A PSG 6-2-re ütötte ki a Toulouse-t.

Top hírek:
Áll az alku - 2017. 09. 12. - 12. adás 1. rész A játék elején feltett kérdésre helyen válaszolók közül Dave lett a szerencsés, így ő kezdhetett el alkudozni az Igazgató Úrral. Nézd meg, hogy sikerült az első öt nyitása. 
David Beckham botoxolt? A 42 éves exfocistát plasztikáztatással vádolták meg, ő azonban gyönyörűen visszavágott!
Münchenben mutatkozik be a Liget-projekt Budapest az eddigieknél nagyobb standdal vesz részt a világ egyik legjelentősebb ingatlanpiaci szakkiállításán.
Megölte magát, mert nem bírta elviselni, amit anyjáról mondtak Brandon Rayat saját keze által vetett véget az életének, a 15 éves kiskamasz nem bírta elviselni társai állandósult bántásait. A leicesteri fiút társai pécézték ki, vélhetően azért, mert féltékenyek lettek rá, mert sikerei voltak a lányoknál. A társak azzal vádolták, hogy pedofil, ráadásul többször szóba hozták anyukája megerőszakolását, vagyis állandó fenyegetésnek volt kitéve.
Közeleg a székhelyszolgáltatás igénybevétel A bejelntési kötelezttség legnagyobb motivációját a helyi iparűzési adó alóli mentesség jelentheti.
A rajongók visszahozhatnak egy Pöttyös-ízt A Pöttyös közösség az elmúlt évek népszerű Túró Rudi ízei közül egyet visszahozhat ősszel.