Séfek séfe - 13. adás 1. rész

Ezúttal kolbászt kellett készítenie és tálalnia a 3 csapatnak, ám nem akármilyen alapanyagból. Vombergéknek bárányból, Krauszéknak lazacból, míg Wolféknak csirkéből kellett megalkotniuk a kolbászt. A sorrendről és egyben a védettségről most gazdák döntöttek...

2017. szeptember 13. 20:29

A cikk folytatása...Friss hírek
Hurrikán: milliók keresnek menedéket Tovább pusztít a Maria hurrikán. Szerdán már Puerto Rico-t verte szét a forgószél. 250 kilométer per órás széllökésekkel érkezett a karibi szigetre, és több, mint három millióan keresték fel a menedékhelyeket. Maria Dominikai Köztársaság és Kuba felé tart. ...
Kevés a tej, drágulás jöhet Még idén drágább lehet a tej. A tej felvásárlási ára csökkent az európai átlaghoz képes, viszont a tejtermelés költsége növekedett. Sok gazda úgy döntött, hogy az állományát inkább levágatja és befejezi a tejtermelést. Ezért most hiány van a tejtermékekből és ezért emelkedhetnek az ...
Tuti én rontottam el, mert ilyen csinos nőt épeszű ember nem hagy el Olvasónk egy szép hosszú panaszlistával indokolja meg azt a döntését, hogy felhagyott a párkereséssel.
A tudósok elítélik a homeopátiát Egymásnak estek a homeopátia ellenzői és követői. Az európai tudományos akadémiák testülete úgy határozott, hogy nem számít tudománynak a homeopátia, mert nincs bizonyíték a gyógyító hatásaira. Ez az állásfoglalása áttörést jelenthet az áltudományos orvoslás elleni küzdelemben, de a hazai homeopátia hívők nem akarják ezt elfogadni, szerintük igenis hatásos a .
Változni fog a cukor ára Változhat a cukor ára. Szeptember végén ugyanis megszűnnek a cukortermelést korlátozó uniós szabályok. Ez azt jelenti, hogy mindenki annyi cukrot termelhet, amennyit csak bír. Most nagyon megdrágult a cukor, a boltokban csökkenésre számítanak, a termelők szerint viszont nem lesz nagy ...
Ott sem volt, de megbüntették Nem járt Hamburgban autóval, mégis megbírságoltak egy magyar nőt gyorshajtásért. Az idős nő a napokban kapott egy félig német, félig magyar levelet a szabálysértéstől. A levélhez mellékeltek egy fotót is, az állítólagos szemtanúról, aki látta a gyorshajtást. A nő azt gyanítja, hogy csak pénzt akartak kicsikarni belőle.

Top hírek:
162 centi hosszú a haja ennek a nőnek - Elárulta, mitől nőtt ekkorára Alig hiszik el neki, hogy nem hord póttincseket.
Durván megalázták Melania Trumpot - Bíróságra vitte az ügyet Jogi lépéseket tett a first lady a lejárató kampány megszüntetésére.
Cooky nem engedi barátnőjének, hogy vezesse a kocsiját A friss jogsis Debi elárulta, Cooky nem engedi meg neki, hogy vezesse az autóját. Anita azt tanácsolta neki, ha megnyerik a parkolós feladat licitjét, bosszúból hajtson át kicsit a műsorvezetőn. Szandi pedig elárulta, ő és a férje, Bogdán Csaba milyen sofőrök.
Saját melle ütötte ki a hatalmas méretekkel megáldott playmate-et A 24 éves Jenna Bentley részben hatalmas természetes adottságainak köszönhetően már szerepelt a Playboy, a Maxim és az FHM magazin címlapján is. A modellnek E-kosaras méretű a keble, az utóbbi idők egy történése miatt viszont most mellkisebbítésen gondolkozik (amivel el is szomorította rajongóit). Történt ugyanis, hogy szokása szerint egy szál bikiniben elindult futni kora reggel, de az egyik melle kiszabadult a ruha alól és úgy fejbe kólintotta Jennát, hogy a földre zuhant, majdnem elvesztette az eszméletét.
Emberek, akik milliárdokat kerestek azzal, hogy otthagyták az állásukat Egy ötlet vagy egy szenvedély kell, ami vezérel, na meg kimeríthetetlen kitartás!
Békés Itala 90 évesen is ragyog - Ő a legidősebb színésznőnk, aki még játszik a színpadon Békés Itala kereken 70 évvel ezelőtt lépett először színpadra.