Így használd a mézet pattanások és karikás szem ellen - Képeken a látványos eredmény

A legkülönbözőbb szépségproblémákra lehet csodaszer attól függően, hogy mivel kevered össze.

2017. szeptember 13. 20:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Hagyta meghalni tízéves fiát, hogy a saját bőrét mentse Elképesztő szenvtelenségről tett tanúbizonyságot az a férfi, aki még augusztus elsején egy fának hajtott kocsijával, majd a balesetet követően kipattant a totálkáros járműből, és menekülőre fogta - mit sem törődve azzal, hogy az autóban ott volt tízéves kisfia is.  A 27 éves Adriel Hollowayt az arra járók tartóztatták fel a Cincinnatiben történt karambolt követően, majd a zsaruk őrizetbe is vették - később azonban elengedték.
Séfek séfe - 13. adás 1. rész Ezúttal kolbászt kellett készítenie és tálalnia a 3 csapatnak, ám nem akármilyen alapanyagból. Vombergéknek bárányból, Krauszéknak lazacból, míg Wolféknak csirkéből kellett megalkotniuk a kolbászt. A sorrendről és egyben a védettségről most gazdák döntöttek...
Vomberg Frigyes: Nem vagyok egy könnyű eset Bence mindent megtesz, hogy Vomberg Frigyes büszke legyen rá, de a hagyma pucolásánál máris probléma adódott... Frigyes pedig nem hagyta szó nélkül...
Késő tálalás a Séfek séfében: súlyos következménye lehet Juli és Soha még a kezükben tartották a tányért, miközben a gong szó már felhangzott. Vajon milyen következménye lesz a késlekedésüknek? A csütörtöki adásból kiderül!
Fair play: a piros csapat megtapsolta Wolf Andrásék tettét Ha nincs a fekete csapat segítőkészsége, a piros csapat talán nem is tudta volna végrehajtani a csapatfeladatot. A sors fintora, hogy így Vombergék versenyben maradtak, sőt, meg is nyerték azt...
Sokk! Döbbenten meredtek a séfjelöltek tányérjukra A versenyzők teljesen ledöbbentek, amikor megtudták, hogy milyen alapanyagokból kell főzniük! Nézd meg a reakciókat!

Top hírek:
Áll az alku - 2017. 09. 12. - 12. adás 1. rész A játék elején feltett kérdésre helyen válaszolók közül Dave lett a szerencsés, így ő kezdhetett el alkudozni az Igazgató Úrral. Nézd meg, hogy sikerült az első öt nyitása. 
David Beckham botoxolt? A 42 éves exfocistát plasztikáztatással vádolták meg, ő azonban gyönyörűen visszavágott!
Megölte magát, mert nem bírta elviselni, amit anyjáról mondtak Brandon Rayat saját keze által vetett véget az életének, a 15 éves kiskamasz nem bírta elviselni társai állandósult bántásait. A leicesteri fiút társai pécézték ki, vélhetően azért, mert féltékenyek lettek rá, mert sikerei voltak a lányoknál. A társak azzal vádolták, hogy pedofil, ráadásul többször szóba hozták anyukája megerőszakolását, vagyis állandó fenyegetésnek volt kitéve.
Hány éves vagy? A kutatók szerint ennyit kellene szexelned Kiderítették, mennyi lenne az átlagos szexmennyiség a különböző korosztályoknak.
5 hónapos terhes - A magyar sztár már nem titkolja tovább Tomán Szabina második gyermekével várandós.
Tom Cruise beszólt Katie Holmes új kapcsolatára - Visszatámadtak a rajongók Nem örül volt felesége boldogságának a színész.