Schmitt Pál nemzetközi tisztségre pályázik

A volt államfő a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnökségébe szeretne bekerülni.

2017. szeptember 13. 20:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megerősítették Schmitt Pál NOB-tagságát A végrehajtó bizottságba viszont nem választották be.
A Nemzetközi Olimpiai Bizottságban dolgozik tovább Ban Ki Mun Az ENSZ korábbi főtitkárát választották meg a szervezet etikai bizottságának vezetőjévé. Szombaton Schmitt Pál is bekerülhet az elnökségbe.

Friss hírek
A Harry Potter-könyvek írója néhány karakterben szégyenítette meg Trumpot JK Rowlingnak nem tetszett, hogy a profi amerikai futball játékosokat szapulja az elnök.
Óriási meglepetést hozott az NFL londoni meccse Mercedes Lewis három TD-passzt kapott, a Baltimore Ravenst lemosták a pályáról a "hazaiak".
Baszk elnök: a jövő egy konföderációs spanyol állam Spanyolországnak el kellene ismernie a katalán és a baszk nemzet létezését és azt, hogy dönteni akarnak a jövőjükről - mondta a baszk elnök, a Baszkföldön kormányzó Baszk Nacionalista Párt (PNV) politikai nagygyűlésén Forondában vasárnap.
Rendkívüli kihívásokra számít Merkel Angela Merkel kancellár szerint több szavazatra számított a CDU/CSU, de elérte célját. Martin Schulz, az SPD vezetője elismerte a vereséget.
Merkel: Vissza kell szerezni a populista szélsőjobb szavazóit Csalódottak az eredménnyel a kereszténydemokraták, de az alapvető célt - a győzelmet - sikerült elérni.
Eltűnt a 16 éves Erzsébet Óbudáról A lány a Budapest III. kerületi otthonából tűnt el. A rendőrség az állampolgárok segítségét kéri megtalálásában.

Budapest újabb olimpiát rendezne A Nemzetközi Olimpiai Bizottság limai ülésén szóba került a 2021-es, vagy a 2023-as Ifjúsági Olimpia megrendezése is.
Orbán: újabb világszintű sporteseményekre pályázik Magyarország Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap délután az Országházban fogadta Thomas Bachot, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnökét, aki a cselgáncs világbajnokság eseményeire érkezett Budapestre -...

Top hírek:
Meghalt a soulénekes Charles Bradley Egy év után maradt alul a rákkal szemben, 68 évesen hunyt el.
NB I - A Diósgyőr sem tudta megállítani a Ferencvárost Ferencváros-Diósgyőr 2-0 (0-0).
NB I - Két vereség után nyert az Újpest Mezőkövesd Zsóry FC-Újpest FC 2-4 (1-0).
Straub Dezső 63 évesen újra szerelmes lett - Már el is jegyezte párját Straub Dezső harmadszorra is új életet kezdett.
Holttestet találtak a leégett budaörsi házban Holttestet találtak a tűzoltók egy budaörsi lakástűz oltási munkálatai során vasárnap hajnalban - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
Ma is erősen felhős lesz az ég, esőre is készülni kell Ha szerencsénk van, azért megpillanthatjuk a napot.