Allah akbart üvöltözve támadtak civilekre és rendőrökre Toulouse-ban

Allah Akbart üvöltözve támadt járókelőkre és rendőrökre egy korábban pszichiátrián kezelt férfi Toulouse-ban, összesen heten sérültek meg.

2017. szeptember 13. 20:37

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Mégsem számít négyszázmillió A statisztikákba az kerül be, hogy Oroszország, Brazília, Irán, Japán és Mexikó után Belgium is biztosította helyét a 2018-as labdarúgó-világbajnokság 32 résztve­vője között. Luxemburgot ez a veszély ...
Neymar: a Barca többet érdemel Szenzációs teljesítménnyel kápráztatta el a PSG-szurkolókat első párizsi meccsén Neymar. A Toulouse elleni kiütés (6-2) alkalmával duplázott a brazil, aki odaszúrt a Barcának.
Neymar meghülyítette az ellenfelet: két gól, két gólpassz A PSG 6-2-re ütötte ki a Toulouse-t.
Allah akbar! végig ezt skandálták, miközben földnek vezették a gépet Csak hajszálon múlott, hogy az utasok visszaszerezzék a 93-as járat feletti uralmat.

Bűnöző és elmebeteg az Eiffel-toronynál terrortámadásra készülő migráns Allah Akbart üvöltött, és megpróbálta elvenni egy kommandós fegyverét Párizsban. Nem sikerült.
Kilenc belgát vágtak ki a repülőből egy Allah akbar kiáltás miatt Sem a pilóta, sem az utastársak, sem a rendőrség nem értékelte a poént.
Terrortámadásra készült egy férfi a Buckingham-palota ellen Allah Akbar, kiáltozta Mohiussunnath Choudhury, aki karddal akart bejutni a palotába.
Nógrádi: a tűzparancs csak a jéghegy csúcsa, most jön a jéghegy Néhány hónapja már várható Nógrádi György szerint, hogy valahol "kimondják a tűzparancsot" a terroristák ellen. A biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatornán nyilatkozott vasárnap Lui...
Korábban verekedésért és szurkálásért tartóztatták le a brüsszeli terroristát Több mint egy évtizede Belgiumban élt a terrorista, aki tegnap "Allah Akbar" üvöltéssel katonákra támadt Brüsszelben. Két éve állampolgárságot is kapott. Utána viszont erőszakos bűnöző lett. A...