Green Holidays-csőd: az államból is lehet alperes

Több hatósági vizsgálat is folyik az ügyben.

2017. szeptember 13. 20:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Alexandra, Green Holidays? Megjósolható lett volna a baj A nyár egyik nagy botránya volt a Green Holidays utazási iroda csődje, mely rengeteg ember kikapcsolódását tette tönkre. Az ilyen és ehhez hasonló esetek azonban ma már előre megjósolhatók, csak tudn...

Friss hírek
Újabb nagybank búcsúzik Londontól A brit EU-tagság várható megszűnésével Amszterdamban alakítja ki befektetési banki tevékenységének új európai uniós központját a legnagyobb japán bank, az MUFG - közölték ágazati források szerdán.
Két medve kóricál Magyarországon, a határ nekik smafu Van két medvénk az Aggteleki-karszton. A bocs még egyéves sincs, az anya viszont egy kifejlett, több mint százkilós példány. Legfőbb foglalatosságuk most az evés.
Itt nézheti élőben az RB Leipzig-AS Monaco BL-meccset!
Cseh hetilap: hazudik az EB a kerítések építéséről "Hazudik az Európai Bizottság, amikor azt állítja, hogy nem támogatja kerítések építését a tagállamok határain" - állítja a Reflex című cseh társadalompolitikai hetilap internetes oldalán szerdán megjelent írásában Viliam Buchert, a lap kommentátora
A csokoládéipar is felelős az esőerdők eltűnéséért Afrikában A legnagyobb gyártók csokijába is kerül olyan kakaóbab, amit felégetett esőerdő helyén, illegálisan termesztettek.
Iskolai lövöldözés volt Washington államban Hat embert megsebesített a lövöldöző.

Összevonják a Green Holidays irodát érintő nyomozásokat

Top hírek:
David Beckham botoxolt? A 42 éves exfocistát plasztikáztatással vádolták meg, ő azonban gyönyörűen visszavágott!
Áll az alku - 2017. 09. 12. - 12. adás 1. rész A játék elején feltett kérdésre helyen válaszolók közül Dave lett a szerencsés, így ő kezdhetett el alkudozni az Igazgató Úrral. Nézd meg, hogy sikerült az első öt nyitása. 
Megölte magát, mert nem bírta elviselni, amit anyjáról mondtak Brandon Rayat saját keze által vetett véget az életének, a 15 éves kiskamasz nem bírta elviselni társai állandósult bántásait. A leicesteri fiút társai pécézték ki, vélhetően azért, mert féltékenyek lettek rá, mert sikerei voltak a lányoknál. A társak azzal vádolták, hogy pedofil, ráadásul többször szóba hozták anyukája megerőszakolását, vagyis állandó fenyegetésnek volt kitéve.
Közeleg a székhelyszolgáltatás igénybevétel A bejelntési kötelezttség legnagyobb motivációját a helyi iparűzési adó alóli mentesség jelentheti.
A rajongók visszahozhatnak egy Pöttyös-ízt A Pöttyös közösség az elmúlt évek népszerű Túró Rudi ízei közül egyet visszahozhat ősszel.
12500 pont fölött a DAX - Random Reggeli 12500 pont felé emelkedett a DAX német index és megerősítette a kitörését, először mehetünk a 12600-12650 pont magasságába, ott van egy közepes ellenállás és ha azon is túljut a piac, akkor mehetünk a 12954 pontos mindenkori csúcsra.