Lemondott a Momentum pénzügyi igazgatója

2017. szeptember 13. 20:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Közösen tüntet az ellenzék a magyar nyelvű oktatást ellehetetlenítő ukrán törvény ellen A vasárnapi tüntetéshez csatlakozott a DK, az Együtt, az LMP, a Liberálisok, az MSZP, a MOMA, a Momentum és a Párbeszéd is.
Mindenkinek 10 GB internetet adna a Momentum Alanyi jogon.
Csontot dob a Momentum az összefogáspártiaknak Fekete-Győrék attól félnek, rájuk ég, hogy senkivel nem hajlandók közösködni. Ezért gyorsan összeállnak Vágó Gáborral.
Lehet népszavazás a korrupciós cselekmények hosszabb elévülési idejéről A Momentum több ezer aktivistával támogatja a kezdeményezést.
Lassan a teljes ellenzék az EU-ra akaszkodik Közeledik a kampány, egyre több ellenzéki párt kapkod az EU népszerűsége után mentőövként. Mennyire szerezhet ebből szavazatokat Gyurcsány, Vona vagy a Momentum?
Momentum-válasz Nagy Bandónak: Összefogni annyi, mint elbukni Míg az összefogás pártjai próbálják menteni a menthetőt, a Momentum kockázatot vállal az önálló indulással írja Prinz Dániel.

Ráküldte az adatvédelmi hatóságot a Momentum az Origóra A Momentum szerint a szabad sajtó azt jelenti, hogy a sajtó csak azt írja le, amit szerintük is szabad írja az Origo, mivel a újonc politikai formáció bepanaszolta a hírportál az adatvédelmi hatóságn...
A Momentum nem érti sem a sajtót, sem a szabadságot A Nézőpont Intézet hamis híreket és hírhamisítást kereső és kijavító fact check szolgáltatásának a sajtóbemutatóján megjelentek a Momentum aktivistái, akik nem értik, hogy mi a különbség egy párt és e...
Fegyőr rossz tételt húzott Rónainál A Momentum a kegyelemkettesért harcol.
Kémfilmből vígjáték: porig égette magát a Momentum szuperkommandója Fekete-Győrék akciót szerveztek Putyin ellen, hátha bekerülnek a nyugati sajtóba. Klasszikus öngól lett a vége.
A Momentum fáklyás vonulása
Nézőpont: A Fidesz még mindig nagyon nyerne A kormányközeli kutatócég szerint az LMP és a Momentum bejutna a parlamentbe, a többi kis párt nem.