Államtitkot sérthetett Németh Szilárd

A fideszes alelnök elmondta, mi hangzott el a nemzetbiztonsági bizottság keddi, zárt ülésén.

2017. szeptember 13. 20:26

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Érezd magad Soros Györgynek! Vedd meg egy tál lencséért a Helsinkit! Múlt héten Németh Szilárd főzött Kötcsén, ezen a héten a Helsinki Bizottság munkatársai főznek a fővárosban. Véletlen? Aligha.
Mengyi, Fónagy, Papcsák nem indulhatnak jövőre A törvényalkotási bizottság élére Hende Csaba, a rendészetiére Németh Szilárd mehet. Dübörög a HR a Fideszben.
Újabb posztot kaphat Németh Szilárd, és Kósának köszönheti Kósa Lajos miniszteri kinevezésével a jelek szerint Németh Szilárd fideszes alelnök is jól jár.
Németh Szilárd esete az angol nyelvvel A Fidesz alelnökéből az Echo Tv kérdése hozta ki a belső topkommentelőt.
Csepeli nyugdíjasok: Vona Gábor előre eltervezte a nyugdíjasok sértegetését A teljes Jobbik egyetért Vona kirohanásával, ezért nem kért senki bocsánatot - mondta a találkozó után Németh Szilárd.
A rezsibiztos főzött a kötcsei összejövetelen, ez lett a végeredmény Németh Szilárd letette az öltönyét, és laza ruhában beállt levest főzni.

Komolyan... Nem kétséges, Németh Szilárd komolyan gondolja, amit mond. Akkor is, ha egetverő ostobaságokat fejteget.
Sokkal nagyobb a baj, mint hittük: az ellenzék már előre kitalálja Soros György gondolatait A 24. órában voltunk a katasztrófa előtt, de Németh Szilárd figyelmeztett: már nem egy Soros van, hanem sok kicsi!
Püspöki beszéd: már a katolikus egyház is Soros kezében van? Eléggé megrostálta az MTI Veres püspök kritikus szentbeszédét, kihagyott belőle egy kormánykritikus részt, és azt is, amelynek Németh Szilárd-i értelemben sorosista áthallása van.
A rendőrség szerint békés volt az ünnep Este 10 óráig a rendőrség országosan 451 rendezvény békés lebonyolítását biztosította. Ezek közül 299 állami és önkormányzati, 125 kulturális, 5 gyülekezési törvény hatálya alá tartozó és 22 másmilyen...
Németh Szilárd levonta a charlottesville-i neonáci erőszak tanulságait: liberálfasizmus söpör végig a világon Egy ország várta már a virginiai erőszak megfejtését, vasárnap délután végre megérkezett.
Elkapta a rendőrség a férfit, aki mocskos migránsozás közben ütött meg egy nőt a Kálvin téri aluljáróban Ez volt az a májusi támadás, amit Németh Szilárd nyavalyás provokációnak nevezett.