Ittas vezetésen kapták Nagy Lászlót

A Veszprém klasszis kézisét az Istenhegyi úton igazoltatták. Sem a játékos, sem klubja nem nyilatkozott az ügyről.

2017. szeptember 13. 21:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Világhírű vendégváró és sportos idegenvezető A kétszeres Bajnokok Ligája-győztes kézilabdázó, Nagy László is csatlakozott a Magyar Turisztikai Ügynökség Magyarország rád vár kampányához. A kiváló jobbátlövő Szegeden nőtt fel; akkor ritkán fordul...
Megfuttatja az új edző Nagy Lászlót Fontos elem lesz a lerohanás a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának játékában a kapitány Nagy László szerint.
Ittas vezetésen kapták a magyar kéziválogatott világhírű sztárját Nagy Lászlót, a magyar válogatott és a Veszprém kézilabdázóját Budapesten igazoltatták egy közúti ellenőrzés során. Az Istenhegyi úton történt igazoltatáskor megszondáztatták és kiderült, alkoholt ivo...
Bajnokok Ligája: íme, a Szeged és a Veszprém tervei A két klub prominens vezetője nyilatkozott a gárdák felkészüléséről, terveiről.
Verseny előtt vágta szét a kezét A Konyhafőnök Junior versenyzője Jelentős nehezítéssel indul a Konyhafőnök Junior első helyéért a hétfőn bemutatkozó Surguta Áron. Pedig a 15 éves fiú rettenetesen készült a megmérettetésre és éppen ez okozta a vesztét. Otthon, gyak...
A Szeged nyomába indult a Telekom Veszprém A címvédő fölényes győzelemmel kezdte az új szezont.

Fénysebesség a Veszprémnél Nagyon felgyorsult a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának játéka, arra törekszenek, hogy minél több gólt lőjenek - számolt be a tapasztalatokról Mikler Roland.
Ismert kézilabdásokat is okirat-hamisításon kaptak Veszprém megyében Húszezer forintért vettek kamu igazolást a jogosítványhoz szükséges elsősegély-tanfolyam elvégzéséről.
Hintabaleset: Elbontották, vizsgálják a szerkezetet Elbontották vasárnap kora este a hétvégi várpalotai rendezvényen balesetet okozó hintát - tájékoztatott a Veszprém megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
Kézilabda: érdekességek a most rajtoló férfi NB I-ről Szerdán játsszák az első mérkőzést a férfi kézilabda NB I új idényében, amely várhatóan ismét a címvédő Telekom Veszprém, valamint a MOL-Pick Szeged versenyfutásáról szól majd. ...
Kemény csaták jönnek Szerdán játsszák az első mérkőzést a férfi kézilabda NB I új idényében, amely várhatóan ismét a címvédő Telekom Veszprém, valamint a MOL-Pick Szeged versenyfutásáról szól majd.
Iváncsik Gergő a Veszprém utánpótlásában dolgozik majd Hivatalos bejelentés ugyan még nincs, de a korábbi szélső elárulta, hogy marad a bakonyiak kötelékében.