Elsőként lőnélek le, ha lenne fegyverem.

Ezt egy angol rendőr mondta egy fekete férfinak. Felfüggesztették.

2017. szeptember 13. 21:19

A cikk folytatása...Friss hírek
Gumiabroncsokkal segítik a vérszállítást Évente közel tízezer sürgősségi, valamint ugyanennyi körjárati szállítás biztosítását segíti a Bridgestone cég, amely gumiabroncsszetteket adományozott a Semmelweis Egyetem öt autóból álló vérszállító flottájának zavartalan üzemeltetéséhez. Az egyetem vérszállító egységének autói végzik a létfontosságú vérkészítmények és laboratóriumi vérminták folyamatos szállítását Budapesten, a központi vérellátó, valamint a legnagyobb kórházak és klinikák között, amely munka során a flotta járművei naponta 150-200, évente pedig akár 80 ezer kilométert is megtesznek.
Duterte nem enged drogellenes törekvéseiből Rodrigo Duterte nem viccel, ezúttal a drogellenes kampányát vizsgáló bizottságot intézte el. A Fülöp-szigeteki parlament ugyanis nagyjából ötezer forintnak megfelelő összegre csökkentette az ország drogellenes kampányát vizsgáló emberi jogi bizottság 2018-as költségvetését.
Iskolai lövöldözés Amerikában, egy halott Az elkövetőt elfogták.
Sztárparádé Woody Allen új filmjében A New York-i sztárrendező, Woody Allen következő filmjében Diego Luna és Liev Schreiber is szerepel majd - számolt be róla a Variety.com.
Egy idős kínai asszonyság mindennap sétálni indul az 50 kilós teknősével Nem lehet mindenkinek macskája.
Elsőként lőnélek le, ha lenne fegyverem. Ezt egy angol rendőr mondta egy fekete férfinak. Felfüggesztették.

Top hírek:
David Beckham botoxolt? A 42 éves exfocistát plasztikáztatással vádolták meg, ő azonban gyönyörűen visszavágott!
Áll az alku - 2017. 09. 12. - 12. adás 1. rész A játék elején feltett kérdésre helyen válaszolók közül Dave lett a szerencsés, így ő kezdhetett el alkudozni az Igazgató Úrral. Nézd meg, hogy sikerült az első öt nyitása. 
Megölte magát, mert nem bírta elviselni, amit anyjáról mondtak Brandon Rayat saját keze által vetett véget az életének, a 15 éves kiskamasz nem bírta elviselni társai állandósult bántásait. A leicesteri fiút társai pécézték ki, vélhetően azért, mert féltékenyek lettek rá, mert sikerei voltak a lányoknál. A társak azzal vádolták, hogy pedofil, ráadásul többször szóba hozták anyukája megerőszakolását, vagyis állandó fenyegetésnek volt kitéve.
Közeleg a székhelyszolgáltatás igénybevétel A bejelntési kötelezttség legnagyobb motivációját a helyi iparűzési adó alóli mentesség jelentheti.
A rajongók visszahozhatnak egy Pöttyös-ízt A Pöttyös közösség az elmúlt évek népszerű Túró Rudi ízei közül egyet visszahozhat ősszel.
12500 pont fölött a DAX - Random Reggeli 12500 pont felé emelkedett a DAX német index és megerősítette a kitörését, először mehetünk a 12600-12650 pont magasságába, ott van egy közepes ellenállás és ha azon is túljut a piac, akkor mehetünk a 12954 pontos mindenkori csúcsra.