Babos Tímea negyeddöntős Québecben

A magyar teniszező három szettben jutott tovább.

2017. szeptember 13. 21:17

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Babos Tímea a második fordulóba jutott Québecben Babos Tímea továbbjutott a közel 227 ezer dollár (57 millió forint) összdíjazású kanadai keménypályás női tenisztorna első fordulójából hétfőn.
Babos amerikaival, Stollár kiemelt némettel kezd Québecben A US Open után ezúttal Kanadában szurkolhatunk a magyar teniszezőknek.
Babos Tímea úgy érzi, nem rajta ment el a páros kiesése A magyar teniszező jól játszott, mindent megtett a győzelemért.
US Open: Babos Tímea búcsúzott vegyespárosban A magyar teniszező párosban még versenyben van. Az egyéni versenyben viszont - legalábbis a nőknél - amerikai dominancia van kibontakozóban.
Két új stúdiót nyit a Ubisoft Quebecben A Ubisoft ma délután bejelentette, hogy hatalmas terjeszkedésbe kezd Kanadában. Többek között két új stúdiót nyit a quebeci régióban, és több mint ezer munkahelyet teremt 2027-ig. Ez a cég eddig legn...
Negyeddöntőbe jutott Babos Tímea párosban az US Openen Cseh partnerével közel három óra alatt győzte le a tajvani-román kettőst.

Babosék a US Open nyolcaddöntőjében Babos Tímea és Andrea Hlavácková kettőse már nyolcaddöntős a New Yorkban zajló amerikai nyílt teniszbajnokság női párosversenyében, miután a második fordulóban két szettben nyert.
Babosék nyolcaddöntősök a US Openen A Babos Tímea, Bruno Soares duó nyolcaddöntőbe jutott a New York-i amerikai nyílt teniszbajnokságon a vegyespárosok versenyében.
Felébredt az alvó oroszlán Közel állt a világraszóló bravúrhoz a legjobb magyar teniszezőnő. A US Open második fordulójában Babos Tímea az ötszörös Grand Slam-győztes, korábbi világelső Marija Sarapova ellen remekül kezdett, de...
US Open - Babosék párosa továbbjutott az első fordulóból Babos Tímea és Andrea Hlavácková kettőse győzelemmel mutatkozott be a New Yorkban zajló amerikai nyílt teniszbajnokság női párosainak versenyében csütörtökön
Babos Tímea Sarapova ellen bizonyíthat
US Open: Babos továbbjutott, akár Sarapova is az ellenfele lehet Babos Tímea sikerrel vette hétfőn az első fordulót az amerikai nyílt teniszbajnokságon.