Iskolai lövöldözés Amerikában, egy halott

Az elkövetőt elfogták.

2017. szeptember 13. 21:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Fellőtték az Amasonas 5-öt, hasítani fog a net Latin-Amerikában
Operational Adolf Hitler: Dél-Amerikában kutatott Hitler után a CIA Az éppen most nyilvánosságra hozott - eddig titkos - CIA-dokumentumok megerősítik azokat az Adolf Hitlerről szóló FBI-anyagoknak az értesüléseit, amelyek szerint a náci vezető 1945-ben Németországból ...
Emberrablással gyanúsítják a világ legelátkozottabb zenekarát A lengyel Decapitated tagjait turné közben tartóztatták le Amerikában a hétvégén.
Eltűnőben a királylepkék nyugati populációja Észak-Amerikában A nyolcvanas években 10 millió pillangó töltötte a telet Kaliforniában, mára számuk alig éri el a 300 ezret.
Nem tudnak dűlőre jutni Amerikában Pénteken egységes irány nélküli kereskedést láthatunk csak az Egyesült Államokban, az S&P 500 és a Nasdaq értéke csökkent, míg a Dow Jones erősödik. Az olaj és az arany világpiaci ára viszont csökken....
Magyar sebészfőorvos került a halhatatlanok közé Amerikában

Gyenge a forint, erős az OTP A tegnap esti erő átmenetinek bizonyult a forintnál, a török líra is gyenge. Amerikában adták a részvényeket, nálunk közben jó erőben az OTP.
Trump befejezi a 800 ezer fiatalnak reményt adó programot, de a Kongresszus még változtathat Amerikában élő fiataloknak adott reményt a DACA, most Trump megszünteti a programot.
Magyar horrorfilm tör világhírre - itt a Pince előzetese Amerikában már kapható a The Basement, és nemsokára Ázsiában is megvásárolható lesz.
Amerikában már készítik az atomrobbantás miatti büntetést A vasárnap Észak-Korea által végrehajtott kísérleti atomrobbanás immár a hatodik, és minden korábbinál nagyobb erejű volt. Az USA válaszlépéseket tervez. A robbantást néhány nappal azután hajtották.....
Ilyen is csak Dél-Amerikában történhet: az egyik legdurvább terrorszervezet párttá alakul A legnagyobb kolumbiai gerillaszervezet úgy döntött, hogy politikai párttá alakul.
Kegyetlen pusztítás: több millióan menekülnek a tomboló szupervihar elől Hihetetlen pusztítást végzett alig egy hét alatt Harvey Amerikában. Az egyszerű kis viharból hirtelen kifejlődő hurrikán letarolta fél Texast, több millió embert menekülésre kényszerítve az otthonaikb...