Duterte nem enged drogellenes törekvéseiből

Rodrigo Duterte nem viccel, ezúttal a drogellenes kampányát vizsgáló bizottságot intézte el. A Fülöp-szigeteki parlament ugyanis nagyjából ötezer forintnak megfelelő összegre csökkentette az ország drogellenes kampányát vizsgáló emberi jogi bizottság 2018-as költségvetését.

2017. szeptember 13. 21:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Fülöp-szigetek felfüggeszti kereskedelmét Észak-Koreával A Fülöp-szigetek külügyminisztere pénteken bejelentette, hogy országa azonnali hatállyal felfüggeszti kereskedelmét Észak-Koreával összhangban az ENSZ Biztonsági Tanácsának határozatával, amely szerin...
Duterte fiát és vejét drogcsempészettel hozták összefüggésbe, a Fülöp-szigeteki kormány máris közölte, hogy újragondolják a drogháborút Mondjuk állításuk szerint azért változtatnának mégis, mert a rendőrség kábítószer-ellenes akcióiban az elmúlt időszakban 3 kiskorú is meghalt.
Új királyi sarj született Svédországban Károly Fülöp herceg és Zsófia hercegné második fia a kis Gabriel Károly Walther.
Megszületett Károly Fülöp herceg és Zsófia hercegné második gyereke De egyelőre elég nagy a rejtélyeskedés az események mögött.
Korai, de nem elsietett búcsú a Vertutól A nyáron a Daily Telegraph elkövette a legkínosabb hibát, amit egy brit lap elkövethet: tévedésből élesítették Fülöp herceg nekrológjának vázlatát. Nyakazni senkit nem fognak, de egy jót lehetett röhö...
Tömegnyomort és hisztériát váltott ki az olcsó hamburgereket kínáló étterem ajánlata Egymást taposták a fülöp-szigeteki burgerrajongók.

Duterte: "lelőhettek minden idiótát" A Fülöp-szigeteki elnök engedélyt adott a rendőrségnek arra, hogy lelőjenek minden olyan "idiótát", aki erőszakosan viselkedik a letartóztatása során.
Kikészült a stáb is a Survivor forgatásán Leporolta az RTL Klub a Survivort. Hétfőtől a nézők is szem- és fültanúi lehetnek a tizenhat vállalkozó szellemű versenyző küzdelmének, a túlélőshow műsorvezetője, Istenes Bence a Fülöp-szigetekre kal...
Ennyit fogyott Istenes Bence a Survivor forgatásán A műsorvezető jópár kilót otthagyott a Fülöp-szigeteken.
Egy 17 éves iskolás fiú meggyilkolása vitte ki az utcára a Duterte-féle mészárláshoz szokott Fülöp-szigetekieket A véreskezű elnök megválasztása óta nem látott tüntetéshullám volt az országban.
Pacquiao novemberben legutóbbi vereségének helyszínén vághat vissza A Fülöp-szigeteki bunyós nem a levegőbe beszélt, amikor azt mondta, visszavágót akar Jeff Horn ellen.
Megtalálták a második világháborúban eltűnt USS Indianapolis hadihajó roncsait Hetvenkét évvel eltűnése után megtalálták a második világháború végén elsüllyedt USS Indianapolis amerikai hadihajó roncsait a Fülöp-szigetek közelében, a Csendes-óceán mélyén számolt be róla vasárna...