Szerencsétlen balfácánnak nevezte a debreceni rektor a Putyin kitüntetése ellen tiltakozókat

Felesége főztjével példálózott Szilvássy Zoltán, aki szerint az ilyen konfliktusoknak mindenképpen van következménye.

2017. szeptember 13. 21:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Tizenöt évesen az olimpia csúcsán, három évvel később romokban Putyin kedvenc műkorcsolyázója, Julija Lipnyickaja gyorsan kiégett, 3 éve még vele fotózkodott az elnök a szocsi olimpián, egy ország kedvence volt gyerekként. Visszavonulása sokkoló, nem indokolta ho...
Hiába a tiltakozás, Putyin megkapja a kitüntetést A Debreceni Egyetem szerint az ellenzők hivatalosan meg sem keresték az intézmény vezetését.
Ismerje fel Putyin információs dzsúdótechnikáját! Mind az olvasókat, mind az újságírókat egyre nagyobb kihívások elé állítja az álhírek kiszűrése. Ebben próbálunk segítséget nyújtani.
A Putyin kitüntetése miatt professor emeritusi címéről lemondó Vajda Mihály még választ se kapott a Debreceni Egyetemtől Tizenöt éven át tanított az intézményben, amit szerinte ma már a szervilizmus irányít.
Németország örül Putyin javaslatának Putyin szerint elősegítené "a délkelet-ukrajnai probléma megoldását", ha ENSZ-erők biztosítanák az EBESZ-megfigyelőket.
Putyin telefonon tárgyalt a dél-koreai elnökkel A téma az észak-koreai válság volt.

Kínai és orosz egyetértés megfelelő módon kell kezelni a kísérleti atomrobbantást Hszi Csin-ping kínai és Vlagyimir Putyin orosz elnök egyetértett abban, hogy megfelelő módon kell kezelni a legújabb észak-koreai kísérleti atomrobbantást jelentette a Hszinhua kínai állami hírügynök...
Putyin elmondta, hogy ki lesz a világ ura Az orosz elnök egy diákfórumon beszélt a jövőről és a mesterséges intelligencia kihívásairól.
Putyin: Magyarország megerősítette szándékát a paksi bővítésre Oroszországban az orosz tudomány és technika vívmányairól beszélt Budapest kedvenc turistája.
Navalnij szerint ez Putyin titkos luxusnyaralója Az orosz ellenzéki videóját egy nap alatt több mint kétmillióan nézték meg a Youtube-on.
Egyetemi tiltakozás a Putyin kitüntetése miatt "Autokraták magasztalása elfogadhatatlan."
Kémfilmből vígjáték: porig égette magát a Momentum szuperkommandója Fekete-Győrék akciót szerveztek Putyin ellen, hátha bekerülnek a nyugati sajtóba. Klasszikus öngól lett a vége.