Sportos nevet kapott Serena Williams gyereke

Sportos nevet kapott a 23-szoros Grand Slam-győztes teniszező kislánya. A családnak Beyonce is jókívánságokat küldött.

2017. szeptember 13. 21:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Serena Williams kétségek között hagyja a szurkolókat kislánya születése kapcsán Egy floridai kórházban világra jött a világhírű amerikai teniszezőnő, Serena Williams kislánya.
Megszületett Serena Williams első gyereke A teniszezőnő pénteken egészséges lánynak adott életet, már a visszatérését tervezi.
Serena Williams fél a szüléstől Serena Williams már két hete tudta, hogy várandós, amikor év elején megnyerte az Australian Opent. A 23-szoros Grand Slam-győztes teniszező a Vogue-nak beszélt a babavárásról és a későbbi terveiről. ...
Bármelyik pillanatban megszülethet Serena Williams babája - így készül rá a sportoló Visszaszámlálás indul!
Serena Williams nyilatkozatától tüzet okádnak korunk "öntudatos, erős, független" női A teniszcsillag szeptemberre várja gyermekét, az ezzel kapcsolatos nyilatkozata pedig pofonként csattant a modern, független nők ezreinek arcán.
Több mint 3,7 milliárd forintnyi adomány gyűlt össze a károsultakért Mintegy 14,5 millió dollárt (3,7 milliárd forint) adományoztak a nézők a Harvey és az Irma hurrikánok károsultjainak megsegítésére egy nagyszabású keddi amerikai televíziós gyűjtésen, amelyben többek ...

US Open - Történelmi spanyol-siker Rafael Nadal 16. Grand Slam-bajnoki címét szerezte meg az amerikai nyílt teniszbajnokságon.
Beyoncé kislányával segített a hurrikán áldozatainak Az énekesnő szülővárosába utazott, és az adományon túl ételt osztottak a rászorultaknak lányával, Blue Ivyval. Csekkold a képeket!
Martina Hingis párosban is megnyerte a US Opent Pályafutása 25. Grand Slam-győzelmét gyűjtötte be a svájci teniszező.
1981 óta nem látott ilyet a teniszvilág, de mi is történt valójában? Az idei US Open női mezőnyének elődöntőjébe négy amerikai játékos jutott be, közülük Madison Keys és Sloane Stephens játszik majd a fináléban. Az már biztos, hogy új Grand Slam-győztest avatnak majd N...
US Open: holland, román siker férfi párosban Rojer és Tecau is harmadszor nyert Grand Slam-tornát.
Olyan születésnapi tortát, amilyet Beyoncé kapott, mi is elfogadnánk fotó Csoki és arany őrület! Mutatjuk a képet.