Brexit: egyre több bankról derül ki, hova költözik Londonból

Londonból a kontinensre költözteti európai központjait a MUFG, már ki is néztek két fővárost.

2017. szeptember 13. 21:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ryanair - a szétesett orrfutó esete Nem sokáig maradt a levegőben a Ryanair Londonból Koppenhágába indult járata: a kényszerleszállást végrehajtó Boeing 737-es a Nottinghamhez közeli East Midlands légikikötőben landolt.
Dögrováson a sofőrszolgálatok újabb cég juthat az Uber sorsára? Három nappal az indulása után tiltották ki a Taxify-t Londonból.

Friss hírek
Nem létező ország gazdaságát dicsérte Donald Trump Csak találgatni tudunk, melyik országra gondolt az amerikai elnök, amikor Nambia gazdaságát dicsérte.
Bejutott az egyik bankba a Cofidis hitele A Cofidis online és telefonon szokta értékesíteni a hiteleit, most az egyik bankkal kötöttek megállapodást.
Ettől retteg a magyar kormány megkezdődhet a háború a vízért? Áder János is az ENSZ közgyűlésén van.
Ilyen hírre érdemes ébredni meglepetés vár a kutakon Olcsóbb lett az élet az autósok felének.
Csak úgy repkedtek a mínuszok a Wall Streeten Gyengüléssel zártak csütörtökön a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói.
Stabilan növekednek a húsfeldolgozók Húzóágazat a húsfeldolgozás a feldolgozóiparon belül, tavaly 853 piaci szereplő 833,6 milliárd forintos árbevételt ért el - írta pénteki számában a Világgazdaság.

Szóban megegyezhettek, 60 millió fontért válthat csapatot Alexis Sanchez A chilei nagyon kifelé áll Londonból, és ha minden igaz, még a határidő előtt megtörténhet a váltás.
Újabb nagybank búcsúzik Londontól A brit EU-tagság várható megszűnésével Amszterdamban alakítja ki befektetési banki tevékenységének új európai uniós központját a legnagyobb japán bank, az MUFG - közölték ágazati források szerdán.

Top hírek:
Gázkonvektorcsere: több ezren előre feltöltötték a pályázatot A gázkonvektorok cseréjére most elindult pályázat legalább 5-6 ezer berendezés lecserélését jelentheti mondta Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) államtitkára.
Most megnézheti, mennyivel keresnek többet a szakik Vajon többet visz haza egy hónapban egy szobafestő vagy egy kőműves?
Az EU szigorítani fogja a szankcióit Phenjannal szemben Szigorítani fogja az Európai Unió azokat a szankciókat, amelyeket észak-koreai magánszemélyek és vállalatok ellen rendelt el, válaszul a Phenjan által végrehajtott sorozatos kísérleti atomrobbantásokra és rakétatesztekre - közölték diplomáciai források a tagállamok uniós nagyköveteinek csütörtöki tanácskozását követően.
Meghalt a világ legidősebb nője Elhunyt Liliane Bettencourt, a L'Oreal egyik tulajdonosa A francia üzletasszony a Forbes listáján a leggazdagabb nő volt, és a 20. leggazdagabb ember 94 éves korában elhunyt a L'Oreal tulajdonosa,...
Lengyel bútoráruház szorongathatja meg a svéd óriást 25-30 áruházat nyitnának országszerte....
Leminősítették Kínát Leminősítette csütörtökön Kínát a Standard & Poor's, elsősorban a gyors hitelkiáramlásból eredő reálgazdasági és költségvetési kockázatokkal indokolva a döntést.