Bizarr és titokzatos tengeri szörnyet hozott felszínre a hurrikán

Egy texasi strandon furcsa, félelmetes kinézetű tetemet talált egy helyi környezetvédő szervezet tagja, amiről még a mai napig sem tudták megállapítani, hogy micsoda - közölte a Daily Mirror.

2017. szeptember 13. 21:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Két rendőr megsérült a Buckhingam Palotánál Egy férfit őrizetbe vettek, miután állítólag egy karddal(!) támadt a londoni Buckingham Palotánál járőröző rendőrök egyikére - közölte a Daily Mirror. Állítólag a támadásban ő és társa is megsérült.

Friss hírek
Újabb veszély leselkedik a befektetőkre: kockázatosak a virtuális valuták Évek óta adja ki figyelmeztetéseit a Magyar Nemzet Bank a szabályozatlan keretek között működő és a hatóságok által nem felügyelt virtuális fizetőeszközök, az úgynevezett kriptovaluták kockázataira.
Brüsszel megoldaná az élelmiszerügyet - a nap hírei Elérheti a 100 milliárd eurót idén a magyar export - mondta külgazdasági és külügyminiszter. Európai Parlamenti képviselők nyílt levélben kérték az ukrán elnököt, hogy ne írja alá az oktatási törvényt. Megfelelő jogosítványokat adna a nemzeti hatóságoknak a kettős élelmiszerminőség problémájának megoldására az Európai Bizottság elnöke.
Párizs a 2024-es olimpiára készül A város harmadszor rendez majd ötkarikás játékokat.
Csúcsot döntöttek az amerikai tőzsdék Nagyon visszafogott kereskedés zajlott az amerikai részvénypiacokon, majd a végén jött a lendület.Pluszban zártak az indexek 2017.09.13 22:08Mindhárom amerikai tőzsdeindexnek sikerült a pozitív zárás...
A jogvédők szerint gyűlölködő és uszító nyelvezetűek a szaúdi hittantankönyvek A vallási türelmetlenséget terjesztik a szaúdi iskolákban használt hittantankönyvek, amelyek gyűlölködő és uszító nyelvezetet használnak jelentette szerdán a Human Rights Watch (HRW) nemzetközi jogvédő szervezet.
Orosz huligánok rakétával próbálták kilőni a bírót a maribori BL-meccsen Nem sokon múlt. De nem ért véget ennyivel.

Ritka pillanat - lovas fogatot üldöztek rendőrök Canterbury-ben megtörtént a elképzelhetetlen, ugyanis lovaskocsit, pontosabban fogatot üldözött egy rendőrkocsi - adta hírül a Daily Mirror. Persze, az akciófilm helyett burleszkbe inkább való jelene...

Top hírek:
Séfek séfe - 13. adás 1. rész Ezúttal kolbászt kellett készítenie és tálalnia a 3 csapatnak, ám nem akármilyen alapanyagból. Vombergéknek bárányból, Krauszéknak lazacból, míg Wolféknak csirkéből kellett megalkotniuk a kolbászt. A sorrendről és egyben a védettségről most gazdák döntöttek...
David Beckham botoxolt? A 42 éves exfocistát plasztikáztatással vádolták meg, ő azonban gyönyörűen visszavágott!
Megölte magát, mert nem bírta elviselni, amit anyjáról mondtak Brandon Rayat saját keze által vetett véget az életének, a 15 éves kiskamasz nem bírta elviselni társai állandósult bántásait. A leicesteri fiút társai pécézték ki, vélhetően azért, mert féltékenyek lettek rá, mert sikerei voltak a lányoknál. A társak azzal vádolták, hogy pedofil, ráadásul többször szóba hozták anyukája megerőszakolását, vagyis állandó fenyegetésnek volt kitéve.
Közeleg a székhelyszolgáltatás igénybevétel A bejelntési kötelezttség legnagyobb motivációját a helyi iparűzési adó alóli mentesség jelentheti.
A rajongók visszahozhatnak egy Pöttyös-ízt A Pöttyös közösség az elmúlt évek népszerű Túró Rudi ízei közül egyet visszahozhat ősszel.
12500 pont fölött a DAX - Random Reggeli 12500 pont felé emelkedett a DAX német index és megerősítette a kitörését, először mehetünk a 12600-12650 pont magasságába, ott van egy közepes ellenállás és ha azon is túljut a piac, akkor mehetünk a 12954 pontos mindenkori csúcsra.