Az infarktusa miatt vették észre időben Larry King tüdőrákját

A népszerű amerikai műsorvezető mindenkinek ajánlja, hogy járjon éves szűrésre.

2017. szeptember 13. 22:04

A cikk folytatása...Friss hírek
Lenyűgöző képek érkeztek a Star Wars: Az utolsó Jedikből Mit ismert, Rian Johnson rendezésében készül a Csillagok háborúja nyolcadik epizódja: a Star Wars: Az utolsó Jedik amellyel kapcsolatban a héten
Schillingnek már Simicska pénze sem büdös A ballib sztár(?)rendezőnél minden csak pénz kérdése.
Veronai buszbaleset: hihetetlen, hogyan bánnak a gyászoló szülőkkel A boncolási jegyzőkönyvet megkapták a veronai buszbaleset áldozatainak hozzátartozói, de többet nem tudnak a büntetőeljárások állásáról: az olaszok befejezték a nyomozást, a hazait november 21-ig meghosszabbították.
A nyugdíjasoknak spórolnának pénzt, inkább kicseleznék a nagybefektetőket Egy friss felmérés szerint az intézményi befektetők fele kihagyná az alapkezelőket a befektetési folyamatból és inkább maguk fektetnének ingatlanokba, infrastrukturális fejlesztésekbe vagy...
Ilyen se történik gyakran magyar iparágban Általában több cég szűnik meg mostanában, mint amennyi létrejön. Kivéve az építőiparban.
Csodás képek a legrosszabb napodon is - Ezt tudja a nők legújabb álomtelefonja Nőként nyilván veled is előfordult már olyan, hogy nemhogy emberekkel, de még a tükörrel sem szívesen találkoztál volna szembe, annyira nem érezted magad toppon. Ha te is azok közé tartozol, akik szeretik megosztani a mindennapjaikat másokkal, akkor azt is átérzed, mennyit kell ilyenkor vesződni egy-egy jól elkapott szelfivel, hogy az legalább minimálisan vállalható legyen.

Top hírek:
Áll az alku - 2017.09.21. - 19. adás 1. rész Az egyik régi motoros, Róka Gáspár, azaz Róka kapott lehetőséget arra, hogy megváltoztassa életét. A matematikus nagyon spórolósnak tartja magát, a játékra pedig megvan a koncepciója. 
Lázár: Ami a Parlamentnél magasabb, az a mohóság szimbóluma Indul a Soros-tervről a nemzeti konzultáció. Ezzel együtt pedig a kampány is. A magyaroknak dönteniük kell, milyen Magyarországot akarnak, mondta. Kormányinfó.
Barcelonából kapott segítséget a Real Madrid Nem várt helyről érkezett a besegítés.
Még a választások előtt, februárban jön a következő EU-s vizsgálóbizottság Hiába próbálták a tavasz második felére, a választások utánra tolni a vizitet a Fidesz EPP-s szövetségesei, a február 12-i héten érkezik a nők jogaival foglalkozó csapat Brüsszelből.
Lélegzik az út Mexikóban a földrengés után Elképesztően furcsa és ijesztő videó kering a neten.
Nap képe - Reggeli