Párizs a 2024-es olimpiára készül

A város harmadszor rendez majd ötkarikás játékokat.

2017. szeptember 13. 22:11

A cikk folytatása...Friss hírek
Második munkanapján beült a vécére az építőmunkás, elütötte egy dömper A New Orleans-i reptér új termináljának építésén történt a súlyos baleset.
Űrruhába bújt Stohl András Meseszerű űrszerkót öltött magára a Sztárban sztár zsűritagja, Stohl András, aki egy édesapa szerepében lesz látható a TulipánTündér Játékkészítőt követő új produkciójában, az Álomutazó című musicalben. A BOK csarnok színpadán december 26. és 29. között előadott, jövőben játszódó előadás arról szól, hogy a rohanó világban az embe­reknek már nem csak enni és kapcsolatokat teremteni, de aludni sincs idejük, és így az álmodás sem az életük része többé.
Halász Judit újra felnőtteknek énekel, a Bermudával ad ki közös számot
Dieter Stein: "Orbán megvédte a magyar népet" Exkluzív interjú a Junge Freiheit című német hetilap főszerkesztőjével, Dieter Steinnel a német választásokról, a bevándorlásról, a médiáról és az újságírókról, valamint arról, hogy Orbán megvédte a magyar népet.
Érik a pénzügyi tudatosság stratégiája Rövidesen a kormány elé kerül a pénzügyi tudatosság fejlesztésének stratégiája, amelynek célja, hogy rendszerbe tereljék és a Nemzeti alaptanterv részévé tegyék a pénzügyi ismeretek oktatását mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) pénzügyekért felelős államtitkára, az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének (ÖPOSZ) konferenciáján.
Tarlós válaszra sem méltatja a mozgáskorlátozottakat Lesújtó tanulmány készült a mozgássérültek hétköznapi tapasztalataiból.

Top hírek:
Lázár: Ami a Parlamentnél magasabb, az a mohóság szimbóluma Indul a Soros-tervről a nemzeti konzultáció. Ezzel együtt pedig a kampány is. A magyaroknak dönteniük kell, milyen Magyarországot akarnak, mondta. Kormányinfó.
Áll az alku - 2017.09.21. - 19. adás 1. rész Az egyik régi motoros, Róka Gáspár, azaz Róka kapott lehetőséget arra, hogy megváltoztassa életét. A matematikus nagyon spórolósnak tartja magát, a játékra pedig megvan a koncepciója. 
Barcelonából kapott segítséget a Real Madrid Nem várt helyről érkezett a besegítés.
Még a választások előtt, februárban jön a következő EU-s vizsgálóbizottság Hiába próbálták a tavasz második felére, a választások utánra tolni a vizitet a Fidesz EPP-s szövetségesei, a február 12-i héten érkezik a nők jogaival foglalkozó csapat Brüsszelből.
Lélegzik az út Mexikóban a földrengés után Elképesztően furcsa és ijesztő videó kering a neten.
Jön az ítéletidő: a meteorológiai szolgálat veszélyjelzést adott ki Több megyére is figyelmeztetés van érvényben.