Újabb veszély leselkedik a befektetőkre: kockázatosak a virtuális valuták

Évek óta adja ki figyelmeztetéseit a Magyar Nemzet Bank a szabályozatlan keretek között működő és a hatóságok által nem felügyelt virtuális fizetőeszközök, az úgynevezett kriptovaluták kockázataira.

2017. szeptember 13. 22:22

A cikk folytatása...Friss hírek
Lenyűgöző képek érkeztek a Star Wars: Az utolsó Jedikből Mit ismert, Rian Johnson rendezésében készül a Csillagok háborúja nyolcadik epizódja: a Star Wars: Az utolsó Jedik amellyel kapcsolatban a héten
Schillingnek már Simicska pénze sem büdös A ballib sztár(?)rendezőnél minden csak pénz kérdése.
Pikáns chilis csirkecomb - Ettől a házi páctól lesz igazán finom Igazi ínyencség ez a chilis csirkecomb. Pácold be most, és süsd meg holnap.
Mindenki szabadulna a régi gázkonvektortól felfüggesztik a pályázatot Folyamatosan pörög az Otthon Melege Program, most éppen a gázkonvektorok vannak soron.
Veronai buszbaleset: hihetetlen, hogyan bánnak a gyászoló szülőkkel A boncolási jegyzőkönyvet megkapták a veronai buszbaleset áldozatainak hozzátartozói, de többet nem tudnak a büntetőeljárások állásáról: az olaszok befejezték a nyomozást, a hazait november 21-ig meghosszabbították.
A nyugdíjasoknak spórolnának pénzt, inkább kicseleznék a nagybefektetőket Egy friss felmérés szerint az intézményi befektetők fele kihagyná az alapkezelőket a befektetési folyamatból és inkább maguk fektetnének ingatlanokba, infrastrukturális fejlesztésekbe vagy...

Top hírek:
Áll az alku - 2017.09.21. - 19. adás 1. rész Az egyik régi motoros, Róka Gáspár, azaz Róka kapott lehetőséget arra, hogy megváltoztassa életét. A matematikus nagyon spórolósnak tartja magát, a játékra pedig megvan a koncepciója. 
Lázár: Ami a Parlamentnél magasabb, az a mohóság szimbóluma Indul a Soros-tervről a nemzeti konzultáció. Ezzel együtt pedig a kampány is. A magyaroknak dönteniük kell, milyen Magyarországot akarnak, mondta. Kormányinfó.
Barcelonából kapott segítséget a Real Madrid Nem várt helyről érkezett a besegítés.
Még a választások előtt, februárban jön a következő EU-s vizsgálóbizottság Hiába próbálták a tavasz második felére, a választások utánra tolni a vizitet a Fidesz EPP-s szövetségesei, a február 12-i héten érkezik a nők jogaival foglalkozó csapat Brüsszelből.
Lélegzik az út Mexikóban a földrengés után Elképesztően furcsa és ijesztő videó kering a neten.
Nap képe - Reggeli