A meccshiányos Ronaldo duplával tért vissza a BL-ben

A Real annyit focizott, amennyi a sima győzelemhez kellett. Sallai 60 percet játszott.

2017. szeptember 13. 20:04

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ronaldo, Messi vagy Neymar lesz a világ legjobb játékosa Itt vannak a szűkített listák.
Csúnya véget ért a Real hihetetlen sorozata Ronaldo eltiltása után térhetett vissza, de gólt sem tudott lőni a Real Madrid.
Te kitalálod, mi a szokatlan Ronaldo és barátnője közös fotóján? Úgy tűnik, lebuktatták őket.
Gyerekek megevéséről fantáziált a pedofil hasbeszélő videó 18+ A tévében is szereplő Ronald Willam Brownt 2013-ban ítélték el pedofília vádjával.
Őrület: kiderült, hogy és mennyit alszik C. Ronaldo! Egészen hihetetlen dologra vetült fény a portugál klasszis életében.
5 statisztika, ami bizonyítja, hogy Cristiano Ronaldo a BL történetének legjobb játékosa Döbbenetes számok következnek.

Ronaldo nem lankad A labdarúgó Bajnokok Ligája-csoportkör első fordulójának második napján két honfitársunk is a kezdő tizenegy tagjaként lépett pályára: Gulácsi Péter az RB Leipzig kapuját védte a Monaco ellen, Sallai ...
Messi vagy Ronaldo az első? Íme, a 10 legjobb focista A FIFA 18 focis videojátékot gyártó EA Sports közzétette a világ jelenleg 10 legjobb labdarúgójának névsorát
Ronaldo: Csak hat általánost végeztem, semmit sem értek az egészből Kiszivárgott a videófelvétel arról, ahogy Christiano Ronaldo a bíróság előtt debilnek próbálja beállítani saját magát.
Nem megy a Real Madridnak Ronaldo nélkül A Real Madrid a spanyol labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában sorozatban másodszor játszott döntetlent, ezúttal a Levantét nem tudta legyőzni (1-1).
Messi vagy Ronaldo akart lenni, helyette klasszis futsalos lett Harnisch Ákos nagy pályán kezdte a karrierjét, még az NB I-ben is bemutatkozott, végül mégis futsalosnak állt. Most a spanyol Primera Divisiónban bizonyíthat ősszel.
A lista, amelyen Messi és Ronaldo sincs dobogón Az élen álló harminc labdarúgó közül csak hárman nem játszanak a PL-ben.