BL: két magyar kezdett, Ronaldo villant

Két magyar is kezdőként lépett pályára a Bajnokok Ligájában szerdán, Ronaldo duplázott, a moszkvaiak majdnem felgyújtották a játékvezetőt, az angolok közöl csak a Liverpool botlott.

2017. szeptember 13. 22:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nem megy a Real Madridnak Ronaldo nélkül A Real Madrid a spanyol labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában sorozatban másodszor játszott döntetlent, ezúttal a Levantét nem tudta legyőzni (1-1).
Messi vagy Ronaldo akart lenni, helyette klasszis futsalos lett Harnisch Ákos nagy pályán kezdte a karrierjét, még az NB I-ben is bemutatkozott, végül mégis futsalosnak állt. Most a spanyol Primera Divisiónban bizonyíthat ősszel.
A lista, amelyen Messi és Ronaldo sincs dobogón Az élen álló harminc labdarúgó közül csak hárman nem játszanak a PL-ben.
340-nel repeszt Ronaldo huszadik kocsija - de vajon szüksége volt rá? fotó Ha megkérdeznék Cristiano Ronaldótól, vajon mi szüksége volt a huszadik kocsijára, amit most vásárolt, alighanem elmagyarázná, melyik járgányát miért kedveli.
Ilyen nincs: ennyi pénzt ajánlottak volna Ronaldo pólójáért Úgy tűnik, egyes rajongóknak minden pénzt megér a portugál klasszis egy-egy ereklyéje.
Így jellemezte Ronaldo a magyarok legyőzését Egyetlen kép, egyetlen kijelentés, mégis mindent megfogalmazott az ő szempontjukból.

Vereség, amely alig fáj Eleve esélyesebb volt, Priskin kiállítása miatt a 30. perctől ráadásul emberelőnyben is játszott, így cseppet sem meglepő, hogy Portugália 1-0-ra nyert a magyar labdarúgó-válogatott ellen tegnap este ...
A portugálok győzni jöttek Budapestre A Ronaldo - André Silva kettőssel rohamoznak majd az Európa-bajnokok.
Cristiano Ronaldo elemzése a magyar válogatottról Magabiztosan kezdte a nyilatkozatát a portugál világsztár. Azután...
Cristiano Ronaldo álomgóllal hangolt a budapesti fellépésre A négyszeres aranylabdás Feröer-szigetek ellen varázsolt.
Cristiano Ronaldo sebésze műtötte Futácsot CR mellett már többek között Pepe, Di María és Falcao lábát is rendbe hozta a portugál orvos.
Sallai akár Ronaldo ellen is játszhatna