A malmői kórház sürgősségi osztályán majdhogynem háborús állapotok uralkodnak

A migráns bandaháborúk annyira megtépázták már az ország harmadik legnépesebb városát, hogy a sürgősségi osztály munkatársainak gyakorlatilag életveszélyben kell dolgozniuk.

2017. szeptember 13. 23:28

A cikk folytatása...Friss hírek
A rohingják elleni erőszak megszüntetésére szólította fel Mianmart az ENSZ főtitkár António Guterres ENSZ-főtitkár szerdán felszólította Minmart, hogy függessze fel a rohingja muszlim kisebbség ellen irányuló katonai akciókat és vessen véget az erőszaknak, amely veszélyt jelent a térség stabilitására.
Ronaldo nem lankad A labdarúgó Bajnokok Ligája-csoportkör első fordulójának második napján két honfitársunk is a kezdő tizenegy tagjaként lépett pályára: Gulácsi Péter az RB Leipzig kapuját védte a Monaco ellen, Sallai Roland pedig egy igazi futballszentélyben, a Santiago Bernabéu Stadionban próbálkozott az APOEL Nicosia középpályásaként a Real Madrid ellen.
Terjed a chikungunya-vírus Olaszországban, nem adhatnak vért azok, akik mostanában megfordultak Rómában Az Afrikában és Ázsiában ismert betegséget hordozó szúnyoglárvák gumiabroncsokban juthattak be az országba.
A malmői kórház sürgősségi osztályán majdhogynem háborús állapotok uralkodnak A migráns bandaháborúk annyira megtépázták már az ország harmadik legnépesebb városát, hogy a sürgősségi osztály munkatársainak gyakorlatilag életveszélyben kell dolgozniuk.
BL: C. Ronaldo visszatért, de a bírói hibák is A címvédő sínen, a Pool eldobta, a Tottenham kihasználta a nagy bírói tévedést a 2. napon. A magyarok nem tettek hozzá sokat.
Világhírű illuzionisták lépnek fel jövőre a Tüskecsarnokban A new york-i, londoni és ázsiai turné után Budapestre érkezik a The Illusionists Direct from Broadway című produkció, amelynek művészei a Tüskecsarnokban lépnek fel több alkalommal 2018 májusában.

Top hírek:
Séfek séfe - 13. adás 1. rész Ezúttal kolbászt kellett készítenie és tálalnia a 3 csapatnak, ám nem akármilyen alapanyagból. Vombergéknek bárányból, Krauszéknak lazacból, míg Wolféknak csirkéből kellett megalkotniuk a kolbászt. A sorrendről és egyben a védettségről most gazdák döntöttek...
Áll az alku extra: Nézd meg Ági és Kornél nem mindennapi duettjét! Sztárban sztár az Áll az alkuban? Igen! Nézd meg az adásból kimaradt duettet, melyben Ági és Kornél Balázs Klári és Korda György klasszikusát adták elő Szilvi tiszteletére! 
David Beckham botoxolt? A 42 éves exfocistát plasztikáztatással vádolták meg, ő azonban gyönyörűen visszavágott!
Megölte magát, mert nem bírta elviselni, amit anyjáról mondtak Brandon Rayat saját keze által vetett véget az életének, a 15 éves kiskamasz nem bírta elviselni társai állandósult bántásait. A leicesteri fiút társai pécézték ki, vélhetően azért, mert féltékenyek lettek rá, mert sikerei voltak a lányoknál. A társak azzal vádolták, hogy pedofil, ráadásul többször szóba hozták anyukája megerőszakolását, vagyis állandó fenyegetésnek volt kitéve.
Közeleg a székhelyszolgáltatás igénybevétel A bejelntési kötelezttség legnagyobb motivációját a helyi iparűzési adó alóli mentesség jelentheti.
A rajongók visszahozhatnak egy Pöttyös-ízt A Pöttyös közösség az elmúlt évek népszerű Túró Rudi ízei közül egyet visszahozhat ősszel.