BL: C. Ronaldo visszatért, de a bírói hibák is

A címvédő sínen, a Pool eldobta, a Tottenham kihasználta a nagy bírói tévedést a 2. napon. A magyarok nem tettek hozzá sokat.

2017. szeptember 13. 23:26

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Pool megfellebbezi a legegyértelműbb kiállítást Pedig Mane az alapeltiltást kapta.
A magyar focista, akitől csodát várnak Sallai Roland a nyár végén került a ciprusi APOEL-hez, amely a BL-ben a Real, Dortmund, Tottenham hármassal találkozik majd. Fizikálisan van még lemaradása, de sokat várnak tőle.
Janssen a Fenerbahce játékosa lesz A Fenerbahce a Tottenham holland csatárával erősít Fri, 09/08/2017 - 11:58
Darabjaira lesz szedhető a Tottenham új focipályája Alatta pedig pihen majd egy másik is.
Egy kislány kardot talált abban a tóban, amelybe a legenda szerint Artúr halála után beledobták az Excaliburt A hét éves Matilda Jones édesapjával a cornwalli Dozmary Pool nevű tóban eveztek, amikor a kislány egyszer csak a mindössze térdig érő vízben, a tó fenekén meglátott egy 120 centiméter hosszúságú kard...
Elképesztő: ennyiért vehette volna meg a Pool klasszisát a Barca Hihetetlen összegek röpködnek mostanában az átigazolási piacon.

Barca: A Pool 200 millióról indította volna a licitet Coutinhóért A katalánok ennyiért nem akarták megvenni, mert veszélybe sodorták volna a klubot ezzel.
A PSG-től igazolt a Tottenham Az elefántcsontparti jobbhátvéd 2022-ig kötelezte el magát új együtteséhez.
A Pool mindenben megegyezett az Arsenallal, válogatott szélső érkezik Arséne Wenger egy napon belül két angol játékosról is lemondott.
Gulácsitól búcsúzik, üdvözli a Liverpoolt Gulácsi Péter lipcsei csapattársát, Naby Keitát szerződtette a Liverpool. A 22 éves guineai középpályás a Pool történetének legdrágább játékosa lett.
Hajrában mentett pontot a Burnley a Tottenham ellen (1-1) A 92. percben mentett pontot a Burnley a Wembleyben Sun, 08/27/2017 - 19:09
BL-halálcsoport: Real, Dortmund, Tottenham A sorsolás közben az elmúlt BL-idény legjobbjait is díjazták.