nikolics dupla gólpassz 11-es chicago fire seattle sounders

2017. május 14. 8:06

A cikk folytatása...Friss hírek
Megjelent a Lustra 2017. évi első száma A Lustra 4. évfolyama dr. Miklós Zoltán visszatekintő vezércikkével indul, hiszen egy éve már, hogy a múzeum a Haberstumpf-villába költözött. Az új infrastruktúra pozitívan befolyásolja az intézet fejlődési lehetőségeit.
Tele volt a pláza, amikor bomba robbant a női mosdóban A támadás során három nő vesztette életét Kolumbia fővárosában.
Súlyos autóbaleset a 44-es főúton Két sofőr meghalt, három embert kórházba szállítottak.
Feliratokkal népszerűsítik a Balatont Hatalmas BALATON feliratok kerülnek ki több vízparti településre. Az a cél, hogy a turisták által készített fotók elterjedjenek és így még több ember látogasson el a Balatonhoz
Ma 75 éves a popzene első milliárdosa, Sir Paul McCartney A Guinness-rekordok szerint minden idők legsikeresebb zeneszerzője és előadóművésze, aki több mint százmillió lemezt és ugyanennyi kislemezt adott el.
Theresa May szerint nem volt elegendő a támogatás, amit a nyugat-londoni tűzvész áldozatai kaptak A brit miniszterelnök szombat délután próbálta magyarázni a bizonyítványt.

Top hírek:
Megtalálja az összes különbséget a Bayern régi és új címere között? Sokkal jobban néz ki, de miért?
Fürdőigazgatónak nem volt jó, a nemzeti kulturális örökség védelmére jó lesz A kulturális miniszter szűkszavú közleményt adott ki arról, hogy a bíráló bizottság javaslata alapján úgy döntött: június 8-ától három évre Hegyi Ákos Sándort nevezi ki annak az állami cégnek az élére, amely a kiemelten fontos kulturális intézmények védelmét látja el. A Fidesz korábbi önkormányzati képviselőjét ősszel menesztette Harkány fideszes közgyűlése a városi fürdő vezetői pozíciójából.
19 elektromos autó, amiről még soha nem hallottál Kínában 49 százalékkal több elektromos autót adtak el májusban, mint egy éve A Top 20-as lista legtöbb autója Európában teljesen ismeretlen Az elektromos autók piaci részesedése még mindig 2 százalék...
A román államfő a szociáldemokratákat sürgeti, hogy zárják le a válságot A kormányzó Szociáldemokrata Pártot (PSD) sürgette a héten előállt román kormányválság megoldására szombaton Klaus Iohannis jobboldali államfő.
ÁKK: több mint egymilliárd forint kamatmegtakarítás a letelepedési kötvényekkel Több mint 1 milliárd forint kamatmegtakarítást realizált el az állam tavaly év végéig a Letelepedési Magyar Államkötvényekkel (LMÁK) - közölte az Államadósság kezelő Központ szombaton az MTI-vel.
35 tonna fidget spinnert semmisít meg a német fogyasztóvédelem R.I.P. in pieces.