Tinderezés helyett menj a Müszibe

2017. május 14. 7:58

A cikk folytatása...Friss hírek
Orosz oligarcha pénzelhette a Jobbikot A német ZDF szerint 10 ezer eurót kaptak 2014-ben.
Módosítják a költségvetést: több adót szedne be jövőre a kormány Az eredeti verzióban mintha megfeledkeztek volna egy különadóról, amit ők maguk vetettek ki tavaly.
Szabadisóstó állomáson kidőlt ma egy fa A déli parton ezért 30-90 percet késnek a vonatok.
Veronai baleset: A Groupama Biztosító kifizette a meghatározható kárösszegeket Sajtóinformáció szerint a kártérítés összegét sok család méltatlannak tartja.
Ingatlant hónapokig, jelzáloghitelt viszont pár nap alatt választanak a magyarok A saját ingatlannal rendelkező magyarok jellemzően 27 évesen jutnak hozzá első saját tulajdonú otthonukhoz, és 65%-uk nem is költözik innen tovább, akik pedig mégis, azoknak csaknem kétharmada ragaszkodik addigi lakóhelyéhez derül ki a Budapest Bank megbízásából készült reprezentatív kutatásból. Bár az ingatlan megvásárlásához a válaszadók csaknem kétharmada hitelt vesz fel, a hitel kiválasztására mindössze pár napot fordítanak.
Hajtóvadászat indult az öngyilkos merénylő bűntársai ellen Hajtóvadászatot indított a brit rendőrség a manchesteri robbantó, Salman Abedi feltételezett bűntársai ellen, akik a gyanú szerint a merényletnél használt pokolgépet segítettek megépíteni az elkövetőnek - közölte egy neve elhallgatását kérő rendőrségi tisztségviselő.

Top hírek:
Megkéselte testvérét, majd kiugrott a kilencedikről egy bedrogozott férfi Nyíregyházán A 24 éves férfi életben maradt, de nagyon súlyosak a sérülései, valószínűleg élete végéig ápolásra szorul majd.
KRS: a gépjármű törzskönyv, mint atipikus biztosíték Hitelkonstrukciók bevett gyakorlata, hogy a finanszírozó a törzskönyvet birtokában tartja, amíg az adós nem teljesít.
Meghalt Széles Sándor, Gyurta Dániel korábbi edzője A mesteredző hetek óta kómában feküdt. 61 éves volt.
EL-döntő Stockholmban, bajnokavatás Szegeden A Veszprém bajnokként menne Kölnbe, Mourinho pedig újra európai kupát nyerne.
Itt a nyár, lassan ideje letakarítani a jégkását a járdáról!
A válogatott lemondhat a Bundesligában focizó magyarról A 19 éves Bénes László bekerült a szlovákok felnőtt keretébe.