Tinderezés helyett menj a Müszibe

2017. május 14. 7:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Bezár Budapest egyik fontos kulturális központja, a Müszi A szórakozóhely, művészeti és civil helyszín üzemeltetőivel váratlanul közölték, hogy felbontják a bérleti szerződésüket.

Friss hírek
Jön az allergiások rémálma: rengeteg a pollen a levegőben A napokban csak tovább emelkedik majd, főleg a parlagfűallergiásoknak érdemes készülni.
Láncfűrész az őserdőben: az utolsó európai rengeteg jövője a tét Minden nap 500 fát vágnak ki a páratlan erdőségben Lengyelországban. A kormány azt állítja, ők így védik a természetet, de a harkályokat senki nem kérdezte.
Szereptévesztések Ott folytatták, ahol abbahagyták. A spanyol labdarúgóidény nyitómérkőzésén, a szuperkupa első felvonásán a Real Madrid vendégként is könnyedén, 3-1-re verte a gyengécske Barcelonát. Üröm az örömben, hogy Ronaldót öt mérkőzésre eltiltották, amiért amúgy érthető felindultságában meglökte a játékvezetőt.
Wolf egyelőre nem bízik a 10 ezres OTP-ben Legalábbis a tőzsde honlapján megjelent tájékoztatóból erre lehet következtetni.
Ilyen egy 1:40-es Ferrari-kör Spában - virtuálisan Egyre közelebb vagyunk a Belga Nagydíjhoz - íme egy kör Spában egy Ferrarival az Assetto Corsában.
Alig várják már az amerikaiak a napfogyatkozást A jövőheti teljes napfogyatkozást az USA államaiban lehet majd egészében vagy részlegesen megfigyelni. Az ott lakók már nagyon készülnek az eseményre.

Izzadószínház a MÜSZI-ben Az Alacsonyvölgyi Mainstream fürdőruhában látogatható bikram-színházi előadás a kultúrsznobéria gyógyítására. [...] Bővebben!

Top hírek:
Anne Hathaway privát pucér képei lepték el az internetet A színésznő hallgat arról, hogy szexuális bűncselekmény áldozata lett.
A sors útjai - 33. rész Fernanda nem tud megbocsájtani Carlosnak. Luis számon kéri Marianat, hogy miért hazudott Ameilianak és miért bízta meg Hernán titkárnőjét azzal, hogy félre vezesse a magánnyomozót. Amelia megmondja Pedronak, hogy vissza akar költözni apjához és hogy Luis meg akarja ismerni a lányát, Fernandat.  ...
Adás előtt: Szürreális jelenet játszódott le Tina és Emilio első alkalmánál... Emilio és felesége, Tina a Pénzt vagy éveket!-ben meséltek első csókjukról, ami egy gépjárműben csattant el, hajnali három órakor. Az énekes elmondta, amint megtörtént a dolog, társaságuk akadt. De hogy kik is zavarták meg a párt az intim helyzetben, az kiderül a videóból!
Hangos lesz a közös magyar-brit hadgyakorlat A Dunántúlon, illetve Eger, Mezőkövesd és Poroszló lehet majd hallani a gépeket.
A Ku Klux Klan exvezére figyelmeztette Trumpot Többet várt az elnöktől, akit tavaly a kampányban támogatott.
A legendás Sörgyári capriccio rendezője és főszereplője hozza a hrabali életérzést a CineFestre Jiří Menzel Oscar-díjas cseh rendező és a Sörgyári capriccio legendás női főszereplője, Magda Vášáryová a 14. Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál díszvendégei lesznek.