Megnyugodott a világ? Elmúlt az aranyláz

Majdnem ötödével kevesebb aranyra volt kereslet a világpiacon, mint tavaly év elején.

2017. május 14. 9:43

A cikk folytatása...Friss hírek
Javultak az amerikai építőipar kilátásai Az amerikai lakásépítő cégek optimistábban ítélték meg kilátásaikat augusztusban, mint egy hónappal korábban.
Nincs határozott irány az amerikai részvénypiacokon A várakozásokat felülmúló kiskereskedelmi adat ellenére egyelőre nem tudnak emelkedni az amerikai részvényindexeknek, az S&P 500, a Dow Jones és a Nasdaq is kis mínuszban tartózkodik. Az amerikai...
Brexit: "fantázia" a britek legújabb elképzelése Guy Verhofstadt, az Európai Parlament Brexit-ügyi koordinátora Twitter üzenetében "fantáziának" nevezte a britek átmeneti idejű vámunióról szóló javaslatát, szerinte ugyanis "egyszerre kint és bent...
Rovaralapú élelmiszerek kerülnek a boltokba Svájcban Rovaralapú élelmiszerekkel, egyebek között rovarburgerrel bővül a második legnagyobb élelmiszeráruház-lánc kínálata Svájcban, amely Európában elsőként engedélyezi az ilyen termékek árusítását.
Itt a figyelmeztetés: a tűzzel játszik a világ második legnagyobb gazdasága Bár a rövid távú növekedési kilátások javultak, a kínai vállalati szektor eladósodottsága veszélyes méreteket ölt, aminek fájdalmas következményei lehetnek a jövőben - hívja fel a figyelmet Kínáról...
Bajban a Diósgyőr, 16 nap alatt rengeteg pénzt kell betolni a fociklubba Miközben gond nélkül zajlik az új diósgyőri stadion építése, a focicsapat anyagi gondokkal küszködik. A tulajdonosoknak mielőbb pénzt kell tolniuk a csapatot működtető gazdasági társaságba.

Top hírek:
Izraeli milliárdos üzent Soros Györgynek a börtönből Pénzmosással és korrupcióval gyanúsítják Izraelben Beny Steinmetzet, akit néhány társával együtt lecsuktak. Köztük Tal Silbersteint, aki az osztrák kancellár tanácsadója volt a választási kampányban. A kínos ügy miatt az osztrák kancellár azonnali hatállyal megszakította vele a viszonyt számol be az izraeli Haaretz.
Ilyen drágulást még a svédek is rég láttak Júliusban több mint ötéves csúcsra emelkedett a svédországi infláció - derül ki a svéd statisztikai hivatal keddi közléséből.
Médiapályázat - Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozat A kiíró Média pályázatot hirdet elsősorban a Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozathoz kapcsolódóan.
Pályázat művészpályára készülő fiatalok számára Képzőművészeti Ösztöndíjpályázatunk célja olyan kimagaslóan tehetséges fiatalok felkutatása, támogatása, akiknek az anyagi lehetőségei nem teszik lehetővé a művészeti képzéseken való részvételt, így hátrányból indulnak a művészeti egyetemek felvételi vizsgáin.
Yvonne De Gaulle még cekkerrel járt a piacra, de ki volt az igazán rongyrázós Premire dame? Eddig semmilyen hivatalos státusza nem volt a francia államfő nejének. Emmanuel Macron viszont jelezte: szeretne valamilyen törvényben szabályozott és átlátható finanszírozású rendszert létrehozni.
Abszurd adatokat lopnak a hackerek mire kell ez nekik? Tovább gördül az adathalász-botrány, most a véradókra vadásznak a bűnözők.