Megnyugodott a világ? Elmúlt az aranyláz

Majdnem ötödével kevesebb aranyra volt kereslet a világpiacon, mint tavaly év elején.

2017. május 14. 9:43

A cikk folytatása...Friss hírek
Ingatlant hónapokig, jelzáloghitelt viszont pár nap alatt választanak a magyarok A saját ingatlannal rendelkező magyarok jellemzően 27 évesen jutnak hozzá első saját tulajdonú otthonukhoz, és 65%-uk nem is költözik innen tovább, akik pedig mégis, azoknak csaknem kétharmada ragaszkodik addigi lakóhelyéhez derül ki a Budapest Bank megbízásából készült reprezentatív kutatásból. Bár az ingatlan megvásárlásához a válaszadók csaknem kétharmada hitelt vesz fel, a hitel kiválasztására mindössze pár napot fordítanak.
Őrület a Bitcoin piacán Új csúcsra emelkedett a kriptodeviza árfolyama, már 2400 dollárnál is többet kell adni egy Bitcoinért, nagyon volatilis a piac. Ma már egy Bitcoinért több, mint kétszer annyit, közel 2400 dollárt...
Örvend a NATO: Trump mégis megvédi Európát Stoltenberg szerint a terrorizmus felszámolásához összehangolt válaszra van szükség.
Bezárhatják az irodákat ez az iparág is a netre költözik? Ma már igazából az a csoda, ha valamit nem tudunk az interneten keresztül elintézni: jegyet foglalhatunk, orvosi időpontot szerezhetünk, találkozót szervezhetünk, és persze megtervezhetünk egy komplett nyaralást, szállásostul. Jelenleg a magyar belföldi szálláspiac forgalmának több mint kétharmada online foglalásokból jön, a teljes piac pedig meghaladja a 62 milliárd forintot.
Észbe kapott a kormány: olyan adót vezet be, amilyet még nem láttunk Rendkívül különös módosító javaslatot nyújtott be szerdán a parlament gazdasági bizottsága nevében Bánki Erik, a bizottság fideszes elnöke. Úgy tűnik, hogy a kormány megfeledkezett arról, hogy...
KRS: a gépjármű törzskönyv, mint atipikus biztosíték Hitelkonstrukciók bevett gyakorlata, hogy a finanszírozó a törzskönyvet birtokában tartja, amíg az adós nem teljesít.

Top hírek:
KRS: a gépjármű törzskönyv, mint atipikus biztosíték Hitelkonstrukciók bevett gyakorlata, hogy a finanszírozó a törzskönyvet birtokában tartja, amíg az adós nem teljesít.
Már 6,6 milliárd forint a világ két legdrágább pizzája Nem volt bölcs lépés elkölteni azt a sok bitcoint.
FM: stratégiai cél a mezőgazdasági gépgyártás támogatása Stratégiai cél a mezőgazdasági gépgyártás támogatása, mivel a fejlesztésében jelentős potenciál rejtőzik; ezért az Irinyi Terv kiemelt területein belül külön szakstratégiában foglalkozik az ágazattal - emelte ki a Földművelésügyi Minisztérium (FM) parlamenti államtitkára keddi budapesti sajtótájékoztatóján.
Közel 13 százalékkal nőtt Romániában az új autók értékesítése Az első négy hónapban 12,6 százalékkal nőtt Romániában az új járművek eladása a tavalyi azonos időszakhoz mérten, 40 581 új autó talált gazdára, a személygépkocsik eladása 14,4 százalékkal emelkedett - közölte kedden a román autógyártók és -importőrök egyesülete.
Megújulnak a háziorvosi rendelők Debrecenben Az Új főnix terv gondoskodó város programja részeként elkészült az első teljesen felújított háziorvosi rendelő Debrecenben - jelentette be a város alpolgármestere kedden sajtótájékoztatón.
Új magyar energiatőzsde jön, ez lesz a harmadik Új energiatőzsde alakul, a 2018-tól érvényes új uniós pénzügyi szabályozás alá eső kereskedés az újonnan alapított Hudex Energiatőzsdén történik majd, míg a spot áram- és gázpiac működtetése a jelenlegi struktúrában folytatódik tovább a Hupx-en, illetve Ceegex-en.