Norvég és EGT Alapok 2009-2014 - Bilaterális tevékenységek a Kapacitásfejlesztés és intézményközi együttműködés Programterületen / Bilateral activities in the Capacity Building and Institutional Cooperation Programme Area / HU11-B1-2017

Bilateral activities in the Capacity Building and Institutional Cooperation Programme Area

2017. május 14. 16:17

A cikk folytatása...Friss hírek
3 millióból nyaraló? Ezeken a titkos helyeken lehetséges A víkendház befektetésnek sem utolsó....
Jól megy a biznisz az amerikai nagybankoknak A Citi, a J. P. Morgan és a Wels Fargo is közzétette második negyedéves eredményét, ezzel felpörgött az amerikai gyorsjelentési szezon. Mind a 3 bank a várakozásokat felülmúló eredményről számolt be.
Egy ranglista, amin Magyarország idén bekerült a TOP10-be Magyarország tavaly óta felkerült a 10 legbékésebb európai ország közé, megelőzve Németországot, Belgiumot és Finnországot - derül ki az idei globális békeindexről szóló jelentésből. Hazánk ennek...
Ilyen lesz az új Aladdin musical Guy Ritchie rendezi Hollywoodban az új Aladdin musicalt, amelyben Will Smith játssza a dzsinnt - számolt be róla a The Hollywood Reporter.
Megváltozik az életünk: ilyenek lesznek az épületek 2019-re? Megkönnyítik majd életünket az okoseszközök....
Egyre népszerűbbek a nyereménybetétek Csaknem 4 milliárd forinttal nőtt az FHB nyereménybetét értékesítése 2017 első félévében, a jelenlegi kamatkörnyezetben ugyanis felértékelődött ez a megtakarítási forma. Három és fél év alatt 700 millió forintról 15,3 milliárd forintra emelkedett az FHB Bank teljes Nyereménybetét-állománya, a betétesek száma mára meghaladja a 114 ezret.

Top hírek:
Marihuána-csempészt fogtak el a röszkei határátkelőnél Tizenegy kilogramm marihuánát próbált Magyarországra csempészni egy szerb férfi egy távolsági busz poggyászai között, de lebukott a röszkei határátkelőnél, pénteken a bíróság elrendelte előzetes letartóztatását - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság szombaton.
Jönnek Netanjahuék, megbénul a belváros, a fél Vár és a reptér Az izraeli delegáció érkezése miatt komoly forgalomkorlátozások lesznek Budapesten, itt van, mire kell készülni.
A nikkel kulcsfontosságú tényezője a Föld mágneses terének A forró földmagban lévő húsz százaléknyi nikkel kulcsfontosságú szerepet játszik a Föld mágneses erőterének létrehozásában egy kutatócsoport szimulációs kísérletei szerint.
Támadnak a hackerek - veszélyes játékot űz, aki nem jelenti be a hibákat! Világszerte az alkalmazottak 40 százaléka eltussolja a vállalati számítógépes incidenseket azért, hogy elkerüljön egy esetleges büntetést derül ki a Kaspersky Lab és a B2B International kutatóintézet közös online kutatásából. Az alkalmazottak felelősek az informatikai balesetek 46 százalékáért évente, ezzel óriási sebezhetőséget okozva az adott cégnek minden szinten.
Kipróbáltuk: ilyen a magyar sztárséf luxus-strandbüféje A Margitszigeten nyitotta meg új strandbüféjét az ország egyik legismertebb szakácsa....
Megváltozik az életünk: ilyenek lesznek az épületek 2019-re? Megkönnyítik majd életünket az okoseszközök....