Orbán: A világ egy tekintélyes részének elege lett abból, hogy fejlett országok kioktatják

A globalizáció régi modellje véget ért, a Kelet felzárkózott a Nyugat mellé mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Pekingben a közmédiának adott, kínai hivatalos látogatását összegző nyilatkozatában.

2017. május 15. 17:09

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Világpolitikai bizonytalanságok bénították a közepes méretű M&A piacot Az idei első negyedévben világszerte 1566 közepes méretű összeolvadási és felvásárlási (M&A) tranzakciót hajtottak végre, összesen 141 milliárd dollár értékben. A piac teljesítménye 2016 hasonló idősz...
Magyarország szuperhőse: a Migráns Mundruczó Kornél filmje a kelet-európai Az ember gyermeke lett, elképesztő látványvilággal, és a mai világpolitikában nagyon kellemetlen kérdésekkel.
A Huawei 63 százalékkal növelte okostelefon-piaci részesedését Közép- és Kelet-, valamint Észak-Európában A Huawei fogyasztói üzletága bejelentette, hogy 2017 első negyedévében 18,8 százalékos részesedést ért el az okostelefonok piacán Közép- és Kelet-, valamint Észak-Európában. Ez az előző évhez képest 6...
Hír: Nyílt levél Orbán Viktor miniszterelnöknek Tisztelt Miniszterelnök úr!
Emelkedéssel zártak a nyugat-európai piacok Emelkedéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdemutatók hétfőn.
Orbán olyan képet posztolt, hogy beleremeg minden elemző Ez a fotó minden igényt kielégít. Orbán Viktor rajongói örülhetnek: a kormányfő szemmagasságban tárgyal a világ legnagyobb hatalmú vezetőinek zárt klubjával. A kritikusok meg bólogathatnak, hiszen mi...

Válaszolt Lázárnak tramtrain-ügyben az NFM Egyelőre nem tudni, milyen válaszokat kapott a Miniszterelnökséget vezető miniszter, az viszont biztosnak látszik, hogy Orbán Viktor hódmezővásárhelyi látogatásán egyeztetnek a beruházásról.
Csirkék és marhák tapossák ki a Washington és Peking béküléséhez vezető utat Kereskedelmi háborúzás helyett a békés együttműködést választja az Egyesült Államok és Kína.
Élesíthetik a jogi atomot a magyar kormány ellen Orbán Viktor európai pártcsaládján múlik, elindulnak-e az alapjogi eljárás felé Magyarországgal szemben.
Uniós átlag felett teljesít a hazai acélipar Több mint kétmillió tonnával megugrott az ötvözetlen acélipari termékek tavalyi felhasználási volumene a közép-kelet-európai régióban, ami jelentős emelkedést jelent a 2008-as válsághoz képest, miközb...
Megfestették Bözsi nénit, ahogy Orbántól virágot kap - fotó Pécsen bukkant fel egy falfestmény Bözsi néniről, akivel korábban Orbán Viktor személyesen nemzeti konzultált.
Pécs újabb milliárdos hitel vesz fel lámpacserére Két éve Orbán Viktor vejének akkori cége, az Elios Innovatív Zrt. nyerte a közbeszerzést. Most a K&H.