Trump stábja tudhatta, hogy a nemzetbiztonsági tanácsadójuk török lobbista

Michael Flynn és az ügyvédei és tájékoztatták Trumpékat arról, hogy a török kormány lobbistája írja a New York Times.

2017. május 18. 7:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megegyeztek Trumpék Szíriáról Változást hoz a vasárnap.
Trump CNN-balhéja miatt fenyegettek meg halálosan egy újságírót A New York Times szerzője kiderítette, ki készítette a kisvideót, amelyet Donald Trump twittelt ki nemrég, és amelyen az elnök összever egy embert, akinek a CNN tévécsatorna logója van a feje helyén.
A szerkesztőikért tüntettek a New York Times dolgozói Akár 50 szerkesztőt is elküldhetnek a laptól. Az újságírók szerint a szerkesztők miatt megbízható a lap.
Trump végigfüllentette elnöksége első negyven napját Idén március 1-én volt az első olyan nap, amikor nem mondott nyilvánosan semmi hamisat. A New York Times gigantikus adatpublicisztikát közölt az elnök eddigi összes hazugságáról.

Alaposan megváltozhat Trumpék élete Melania Trump megérkezett a Fehér Házba.
2000 milliárd dollárt zúdíthatnak rá Trumpék a gazdaságra Ha Donald Trump kormányának sikerül felülvizsgálnia a bankok szabályozását, több milliárd dollárnyi tőkét szabadíthatnak fel, amit a pénzintézetek a válság után halmoztak fel. A Goldman Sachs...
Géppel moderálja a kommenteket a New York Times A Google anyacégével, az Alphabettel összefogva teszteli a lap a hozzászólások új szűrőalgoritmusát.
Trumpék az orosz tüntetők szabadon engedését követelik A Fehér Ház szóvivője szerint békés tüntetők, emberi jogi megfigyelők és újságírók fogvatartása ellentmond az alapvető demokratikus értékeknek.