Iszonyat hangulatos az új Star Trek-sorozat első előzetese

A Star Trek: Discovery ősszel érkezik, az első előzetes alapján pedig igazodnak a Star Wars-hoz hasonuló J.J. Abrams-féle filmek képi világához.

2017. május 18. 11:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nagyon eldurvult egy Star Trek vs. Csillagok háborúja-vita A rendőrségnek kellett közbeavatkoznia.
Quintóék még mindig együtt, most kutyával! A Star Trek-sztár és modellbarátja között 13 év a korkülönbség, 3 éve vannak együtt, és a jelek szerint nagyobb már nem is lehetne a harmónia.
Comic-Con 2017 - limitált Star Trek-kiadású Agymenők figurák készültek Aki követi az Agymenők kalandjait, az jól emlékszik arra a részre, amikor a főszereplők a Star Trek: Az új nemzedék szereplőinek öltöztek be. Ezt örökítette meg pár limitált szériás figura formájában ...
Így fog kinézni az új Star Trek-tévésorozat főszereplője egyenruhában Egyenruhás kép is érkezett at STD főszereplőjéről, Sonequa Martin-Greenről.
Megvan, mikor láthatjuk itthon az új Star Trek-tévésorozatot Szeptemberben már Star Treket fogunk nézni.
Star Trek: Discovery - megvan a premier pontos ideje Nagyjából egy évvel az eredetileg tervezett premier után fog véget érni a Star Trek: Discovery első évada, ami a legfrissebb terveknek megfelelően ősszel indul útjára.

Az Enterprise kapitánya voltam Tökéletes illúziót ad a Star Trek Bridge Crew az első néhány küldetésben. A szimulációs VR-játék teljesíti minden trekkie álmát.
Végre benézhetünk a legújabb Star Wars kulisszái mögé Itt a nyolcadik Csillagok háborúja, Az utolsó Jedik werkfilmje.
Oké, a Star Wars Land az a hely, ahol élni akarunk Még évekre van a Disneyland bővítése, de a D23 látogatói már megnézhetik testközelből a 3D-s modelleket. A Star Wars Land nem viccel, minden rajongó szeme tikkelni fog kicsit, az biztos.
Már tudjuk, mikor indul a Star Wars: Battlefront II bétája (PC, PS4, XO) A teszt bárki számára elérhető lesz, azonban akik előrendelik a játékot, azok két nappal korábban próbálhatják ki a novemberben érkező folytatást.
Star Wars Battlefront II - megvan, mikor kezdődik a nyílt béta A Star Wars Battlefront II megjelenése előtt mindenki kipróbálhatja, milyen lett a DICE legújabb lövöldéje, a nyílt béta pontos időpontja mellett pedig azt is megtudhattuk, milyen csaták várnak ránk a...
Mi az a játék, amiben a Star Wars, a Taxisofőr és a Mechanikus narancs is helyet kap? Gondolkoztatok már azon, hogy ki takarítja el a hullákat, meg a vért kedvenc filmjeink akciói után?