Iszonyat hangulatos az új Star Trek-sorozat első előzetese

A Star Trek: Discovery ősszel érkezik, az első előzetes alapján pedig igazodnak a Star Wars-hoz hasonuló J.J. Abrams-féle filmek képi világához.

2017. május 18. 11:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
40 éves a Csillagok háborúja, de csoda, hogy egyáltalán elkészült Már 1977-ben is a nosztalgiáról szólt a Star Wars, George Lucas leginkább a saját fiatalkora romantikus kalandfilmjeire alapozta a történetet. Egy autóbalesettől a katonaságon át a jogdíjvitákig sok ...
Kiderült, kit játszik Benicio del Toro a Star Wars 8-ban Nézegessen fantasztikus képeket a nyolcadik rész szereplőiről!
Egy új karakter és Leia hercegnő is új fotókon látható a Star Wars: Az utolsó Jedikből A legendás Annie Liebovitz fotózta le a Vanity Fair különleges címlapjaihoz a decemberben érkező mozi hőseit.
Szereti a Candy Crusht és/vagy a Star Warst? Akkor ezt a játékot töltse le Egyértelműen a Candy Crush mintájára készített a Disney egy ingyenes mobilos játékot, amelyben a Star Wars hetedik részének cuki robotja, BB-8 a főszereplő.
Kiszivárogtak az első képek a Han Solo-film forgatásáról Az egyelőre cím nélküli Star Wars-film mozipremierjére 2018. május 25-ig kell várnunk.
Ez nem a következő Star Wars forgatása

Adás előtt: Hujber Feri sítluspéldaképe Justin Bieber és Pásztor Anna Alig kezdődött el az adás, máris sziporkáztak az Extrém Activity sztárjai. Star Wars? Justin Bieber? Esetleg Pásztor Anna? Hujber Feri elárulta, mi, vagy kik inspirálták a stílusát. Ábel Anita pedig e...
parizs disneyland star wars hullamvasut De egy másikban hatalmasat csalódtunk. A párizsi Disneylandben jártunk, amit elárasztott a Csillagok háborúja-őrület.
Star Wars-videojátékok olcsón, még pár napig
Megtalálhatták a szerzetest, akiről Yoda mestert formázták - fotó George Lucas tibeti szerzetesekkel találkozott a Star Wars megírása előtt, ott talált állítólag modellt Yodához is.
Rohamosztagos jelmezben ment órára, kiürítették az iskolát Egy diák rohamosztagosnak öltözött a Star Wars Nap alkalmából, és így ment iskolába Wisconsinban. Mikor az egyik szülő meglátta őt, kihívta a rendőrséget, ezután pedig kiürítették az iskolát.
Mark Hamill alaposan megtréfálta a Star Wars-rajongókat Luke Skywalker poénkodik, a többi szereplő a Shrek megaslágerét énekli.