Ha Trump sáros, akkor most tényleg nagy bajban van

Egy kérlelhetetlennek tartott, vitathatatlan tekintélyű szakember vizsgálja ki a moszkvai kapcsolatot. Nem függ Trumptól, mindkét párt elismeri, 12 évig vezette az FBI-t, és bármit nyomozhat, amibe belefut. Hasonló vizsgálat buktatta ki a Lewinsky-ügyet Clintonnál. Ha viszont nem talál semmit, az Trumpék kezében aduász.

2017. május 18. 14:21

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
AP: Trumpék állítólag titokban tárgyalnak Észak-Koreával Ha igaz az AP hírügynökség értesülése, az Egyesült Államok és Észak-Korea még diplomáciai úton rendezheti a viszonyát, bár a két ország vezetőjének üzengetése az utóbbi napokban eldurvult.
Donald Trump utánozza Habony Árpádot Propagandahíradóban magyarázzák el az amerikaiaknak Trumpék, miért jó a mostani elnökség.
Trumpék nem adták meg a költségvetési támogatást az építés közben lelőtt amerikai atomerőműveknek 300-900 milliárd forintnak megfelelő dollárra pályáztak, de a Fehér Házban úgy látták, kidobott pénz.
Trumpék üldözőbe vették a fehér házi szivárogtatókat Vádat emeltek négy ember ellen a Fehér Házból történt kiszivárogtatások miatt jelentette be pénteken Jeff Sessions amerikai igazságügyi miniszter. Sessions nem nevezte meg a szóban forgó személyeket....
Trumpék lépése bedöntheti a világ második legnagyobb gazdaságát A Trump-kormánynak hatalmas nyomást kell gyakorolnia Kínára ahhoz, hogy rávegyék őket, tartsák kordában Észak-Koreát, a kellően hatékony, nagybankokat célzó fellépés azonban összedöntheti Kína...
Szétszedik Trumpék Obama egyik leggyűlöltebb intézkedését Donald Trump egyik frissen kinevezett bankfelügyeleti vezetője ma megteszi az első lépéseket afelé, hogy lazítsa a Volcker-szabályt, ami megtiltja a pénzintézeteknek, hogy saját tőkéből kereskedjenek....

Rowling elnézést kért Trumptól egy megvágott felvétel miatt Úgy látszott, mintha nem fogott volna kezet egy mozgássérült kisfiúval, pedig de.
A cserkészek után a rendőrök is elhatárolódtak Trumptól Trump lelkesen bátorította a rendőröket beszédében, hogy nyugodtan keménykedjenek az őrizetbe vettekkel szemben.
Ha még bírod a Despacitót, akkor hallanod kell Donald Trumptól is Van egy ember a világon, aki szabadidejében azzal szórakozik, hogy egy híres sláger teljes dalszövegét összerakja az amerikai elnök beszédeiből szavakat kivagdosva, és alárakja az adott dal zenéjét. ....
Pofon a briteknek ha Trumpék így folytatják, abból jó nem fog kisülni Rontotta a brit és amerikai gazdaságra adott növekedési előrejelzését az IMF. Szebbnek látják viszont a kínai és az euróövezeti gazdaságokat.
Reggel 7:59 Szydlo: a kormány az emberek óhajának akar megfelelni; Oroszország üdvözölte Trumpék kitűnő döntését; A kormány támogatja a civil szervezeteket.
Oroszország üdvözölte Trumpék kitűnő döntését Örömmel üdvözölte, és régóta várt, nagyszerű hírnek nevezte csütörtökön Konsztantyin Koszacsov, az orosz parlamenti felsőház külügyi bizottságának elnöke, hogy az Egyesült Államok beszünteti Szíriában...