Állj rajthoz, mi segítünk! - futóverseny

Mi a pályázat célja? Meggyőződésünk, hogy a futás egy mindenki számára hozzáférhető, egészséges kikapcsolódási, feltöltődési forma, amelynek komoly sportértéke van és hozzájárul a hosszútávon fenntartható egészséges életmódhoz.

2017. május 18. 18:37

A cikk folytatása...Friss hírek
2,7 milliárdnyi betétről elfeledkezett a gazdája Az Országos Betétbiztosítási Alapnál (OBA) 2,7 milliárd forintnyi ki nem fizetett kártalanítás parkol, amiért nem jelentkeztek a betétesek - írja a hétfői Világgazdaság az OBA éves beszámolójára hivatkozva.
Külügyminisztere oltaná a Trump által fellobbantott közel-keleti tüzet A Katar ellen felheccelt négy ország, de különösen Szaúd-Arábia és az Emirátusok lecsillapításával próbálkozik Rex Tillerson, miután mindenkinek kellemetlen a krízis. A külügyminiszter még mexikói útját is le kellett, hogy mondja, de úgy tűnik, annak az országnak kell eloltani a tüzet, aki fellobbantotta.
Harcolunk az adósság ellen, de valamiben egy centit sem léptünk előre Mostanra talán kijelenthető, hogy az utóbbi években tartósan csökkenni tudott Magyarország GDP-arányos adósságrátája, ami jelentősen mérsékelte az ország sérülékenységét. Ennek ellenére meglepő, hogy...
Mi fán terem a sajt? A brit gyerekek negyede azt hiszi, hogy a sajt fán terem megdöbbentő dolgokat hisznek az élelmiszerekről.
Francia választások - Macron pártja abszolút többséget szerzett a második fordulóban Emmanuel Macron francia elnök pártja, a Köztársaság lendületben abszolút többséget szerzett a francia törvényhozási választások második fordulójában - derül ki a Le Monde című francia lap urnazáráskor ismertetett felméréséből. A részvétel rekordalacsony volt, alig 43 százalékos.
Miért esélytelen, hogy valaha olcsón jussunk a finom magyar málnához? Itthon a málnatermelés igen kézimunka-igényes, s a bérköltség óriási szeletet hasít ki a várható haszonból. Nem csoda, hogy a régi 25 ezer tonna helyett ma már legfeljebb ezer tonnát szüretelnek.

Top hírek:
Kamatdöntés és államháztartási adatok várhatók a jövő héten Bár elemzők nem várnak változást, a jegybank monetáris tanácsának keddi kamatdöntő ülése lesz a következő hét fontos eseménye, illetve a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) tájékoztat az államháztartás május végi helyzetéről, emellett kereseti és kiskereskedelmi statisztika is megjelenik.
Fantasztikus hír a magyar családoknak: jön a globális rezsicsökkentés Nem Paks 2-ről van szó....
Gigabírság a nyaralókra: milliókat fizethetnek a magyar családok Azt hihették, megtalálták az olcsó nyaralás titkát....
Sok magyar kisvállalkozás készül beruházni A hazai mikrovállalkozások harmada, a kisvállalkozások több mint fele tervez beruházást a következő egy évben - derül ki a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. országos, reprezentatív kutatásából, amelyet...
Férfiak és nők fizetése: akár 40 évvel korábban is kiegyenlítődhetnének a különbségek A 2020-ban diplomát szerző nők generációja lehet az első, amelyik már ugyanannyi fizetésért dolgozhat, mint férfi kortársai. Egy felmérés szerint a digitális képességek magas szintű elsajátítása és a tudatos karrierépítés lehetővé teszi, hogy közel 40 évvel korábban megszűnhessen a nemek közötti bérszakadék.
Mindent bevetett a NAV: itt van az óriásrazzia eredménye És még előre is szóltak, hol és mit fognak ellenőrizni, mégis rengetegen buktak.