A nyár 365 napja

Nyerj, és élvezd a nyarat 365 napon át. Vegyél részt Instagram versenyen és oszd meg nyári történeted. A legjobb történet beküldője világ körüli utat nyer, és egy teljes évig élvezheti a nyarat.

2017. május 18. 18:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Szelfizős maszkokkal bővült az Instagram Sikerült lemásolni a Snapchat utolsó hiányzó eszközét is.
Így tud a számítógépéről is képet feltölteni az Instagramra, és bármikor ránézni mások fotóira Találtunk egy nagyszerű Chrome-bővítményt, ami nemcsak az Instagram csekkolását teszi lehetővé bármikor, de az eredetileg csak mobilos képfeltöltés funkciót is megkapta.
Balesetet szenvedett a vb-bronzérmes magyar futballista Az NB II-ben a feljutásért harcoló Kisvárda labdarúgója, Gosztonyi András saját Instagram oldalán mutatta meg összetört autóját.

Ezek a legjobb Facebook-oldalak és közösségi média megoldások a magyar turizmusban Lezárult az idei Tourism Social Media Awards verseny, így kiderült, hogy melyek a legjobb Facebook- és Instagram-oldalak a magyar hotelek körében, és melyek a legjobb közösségi média megoldások a turi...
Segítség a nyaralás szervezéséhez: ezeken az oldalakon érdemes körülnézni Lezárult az idei Tourism Social Media Awards verseny, így kiderült, hogy melyek a legjobb Facebook- és Instagram-oldalak a magyar hotelek körében, és melyek a legjobb közösségimédia-megoldások a turiz...
Janet Jackson gyorsan elválik és folytatja lemondott turnéját Ez a terv legalábbis. Az énekesnő Instagram oldalán számolt be rajongóinak az örömhírről és arról, hogy férjével már a bírósági szakaszba léptek.
Az androidosok már netkapcsolat nélkül is használhatják az Instagramot Az Instagram androidos alkalmazásának fontosabb funkciói már akkor is használhatók, ha épp nincs internetkapcsolat.