Tetőtéri álom

Nyerj teret álmaidnak! Nyerj VELUX 3-rétegű üvegezésű tetőablakot! Tetőtéri álom játékunk segít megvalósítani elképzeléseid.

2017. május 18. 17:43

A cikk folytatása...Friss hírek
Ez az autótesztpálya egyedülálló a világon Pénteken teszik le a zalaegerszegi tesztpálya alapkövét. Az eseményen Orbán Viktor úgy vélekedett, hogy ezt a projektet a zalai fiúk hozták össze. 40 milliárd forint A 40 milliárd forint értékű...
Nőnek az árak Németországban A várakozások felett, több mint öt éve a legnagyobb mértékben nőttek a termelői árak áprilisban Németországban a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis pénteken közzétett kimutatása szerint.
Világpolitikai bizonytalanságok bénították a közepes méretű M&A piacot Az idei első negyedévben világszerte 1566 közepes méretű összeolvadási és felvásárlási (M&A) tranzakciót hajtottak végre, összesen 141 milliárd dollár értékben. A piac teljesítménye 2016 hasonló időszakához képest volumenben 19,7 százalékkal, míg összértékben 15,2 százalékkal marad el. Közép-és Kelet-Európában mindössze 61 tranzakció zajlott le az idei első három hónapban, szemben az egy évvel korábbi 76-tal.
Nagyon úgy tűnik, hogy tényleg feltámadt a vállalati hitelezés Az év első 4 hónapjában 50 százalékkal nőtt a vállalti hitelek aránya az Erste Banknál.
Ámokfutás Manhattanben egy halott, 22 sérült Autóval hajtottak a tömegbe a Times Squaren, elfogták az elkövetőt.
Egy igazi herceg szerint Soros a kelet-európai demokrácia legfőbb reménye Kelet Európa országai visszacsúszhatnak az önkényuralomba, ezért van szükség olyan emberekre, mint Soros György- mondta Karel Schwarzenberg herceg, egykori cseh külügyminiszter, aki több mint harminc éve ismeri a Magyarországról kivándorolt magyar milliárdost.

Improving educational and employment opportunities for young people / Fiatalok képzési és foglalkoztatási lehetőségei - Velux Now, we are calling upon civil society organisations, local activists and public authorities to submit project proposals that can serve as examples of how to improve educational and employment opport...

Top hírek:
Autós hajtott a járókelők közé New Yorkban - legalább 10-en megsérültek Egy autós hajtott fel a járdára.
Minden esik az új korrupciós botrány miatt Brazíliában Még le sem csitultak az indulatok Brazíliába a politikai elit korrupciós botrányai miatt, újabb csalás lökte padlóra a Sao Paoló-i tőzsdét.
Ha szép idő lesz nyáron, annak a sörgyártók is örülni fognak Arra számítanak, hogy 10-12 százalékkal több "szuperprémium" sör fogy majd.
Kisakkozható a nullaszázalékos lakáshitel, mutatjuk, hogyan Csak lakástakarékot kell hozzá kötni és ügyesen használni. A Bankmonitor számítása szerint optimális esetben a hitel 20 év helyett 12 év alatt fogy el, ráadásul marad még 2 millió, szabadon elkölthető forint.
Teljes EU-kilépés jön, May ígérete bekerült a választási programba A kormányzó brit Konzervatív Párt csütörtökön nyilvánosságra hozott választási programja szerint az Egyesült Királyság az EU-tagság megszűnésével egy időben kivonul az Európai Unió egységes belső piacáról és a vámunióból is.
Mr. 50 cent nagyot kaszált a Trump-kiárusításon, ma a Mol táltosodott meg A szerdai nagy Trump-kiárusítás után, ahogy amerikai lapok nevezték, ma lassan konszolidálódott a helyzet és az amerikai indexek már pluszban vannak. A rejtélyes vevő, aki a VIX opciókat vásárolta, 27 millió dollárt kereshetett a tegnapi zűrzavaron. A BUX megint nagyon felülteljesítő volt, négyből három részvényt nagyon vettek zárás előtt.