Újabb nyugdíjcsökkentés és adóemelés jön a görögöknél

Ez volt a feltétele a következő nemzetközi hitelcsomagnak.

2017. május 19. 4:10

A cikk folytatása...Friss hírek
Terrorelhárítási akció volt Helsinkiben Betonakadályt is telepítettek a belvárosi Sziklatemplomhoz.
Meghalt az amerikai diák, akit kómában vittek haza Észak-Koreából A 22 éves Otto Warmbiert egy hete szállították az Egyesült Államokba, miután másfél évig volt fogoly Észak-Koreában. Apja szerint brutálisan bánhattak vele.
Alapjaiban változhat 2020 után az amerikai választási rendszer A Legfelsőbb Bíróság döntésén múlik, egy 2011-es választókerületi manipulációt vizsgálnak.
Meghalt az Észak-Koreából elengedett amerikai túsz Otto Warmbiernél súlyos agykárosodást állapítottak meg.
Akár életfogytiglant is kaphat három német illegális autóversenyző A verseny során megöltek egy gyalogost.
Európai állami szertartáson vesznek végső búcsút Helmut Kohltól A búcsúztató július elsején lesz Strasbourgban.

Top hírek:
Oké, hogy a románok utolértek minket, de milyen áron, kérdem én, milyen áron?!
Papp Lajos Levente a SZiT új elnöke A szilágysomlyói Papp Lajos Leventét választotta elnöknek a Szilágy Megyei Ifjúsági Egyeztető Tanács (SZiT) a 2017. június 15-én tartott tisztújító küldöttgyűlésen, Zilahon.
Erdőtűz pusztít a horvát tengerparton, 800 turistát evakuáltak Dél-Dalmáciában az erdőtűz, Zágrábban a repülőtér miatt fájhat a turisták feje.
12 helyen gyújtogattak a német vasúton, akcióra készültek Kábelalagutak és elektromos berendezések gyulladtak ki hétfőn. Szélsőbaloldali csoportok akciója lehet.
Victor Astafei a piros-fehérekhez igazolt (Labdarúgás, I. liga) A marosvásárhelyi születésű Victor Astafei a Sepsi OSK labdarúgóklub harmadik nyári igazolása. A 29 éves balszélső, aki jobb szélen és befejező csatárként is bevethető, két évre szóló szerződést írt alá.
Mecsetből hazatérő 17 éves lányt gyilkoltak meg Washington közelében Egy autóssal keveredett vitába a ramadán idején tartott esti ima után. Holttestét egy tóban találták meg.