Újabb nyugdíjcsökkentés és adóemelés jön a görögöknél

Ez volt a feltétele a következő nemzetközi hitelcsomagnak.

2017. május 19. 4:10

A cikk folytatása...Friss hírek
Ejtették a nemierőszak-vádat Assange ellen, mégsem távozhat szabadon A Wikileaks alapítója 2012 óta él Ecuador londoni nagykövetségén. Attól már nem kell tartania, hogy nemi erőszak miatt kiadják Svédországnak, ám a hadititkok kiszivárogtatásáért elővehetik őt Amerikában.
Iohannis: kötelezővé kell tenni a védőoltást – a Transindex.ro portálról Katasztrófának nevezte a kanyarójárványt Klaus Iohannis államfő, kijelentve, hogy a beoltás kötelezővé tételét támogatja.
Székelyföldön szűrővizsgálatokat végeznek önkéntes orvosok A szűrővizsgálatokat a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat önkéntes orvosai végzik.
Új korszakot nyit az EU és Ukrajna Ukrajna most válik az egységes európai civilizáció részévé, mondta az ukrán elnök, miután aláírták, hogy az ország lakói vízummentesen mehetnek az EU-ba.
Lemondhat a japán császár Az országban utoljára 200 éve hagyta el önszántából a trónt az uralkodó.
Háborognak a nagyhatalmak a Kelet-kínai-tenger felett Akcióban Japán, Kína és az Egyesült Államok.

Top hírek:
Ha Trump sáros, akkor most tényleg nagy bajban van Egy kérlelhetetlennek tartott, vitathatatlan tekintélyű szakember vizsgálja ki a moszkvai kapcsolatot. Nem függ Trumptól, mindkét párt elismeri, 12 évig vezette az FBI-t, és bármit nyomozhat, amibe belefut. Hasonló vizsgálat buktatta ki a Lewinsky-ügyet Clintonnál. Ha viszont nem talál semmit, az Trumpék kezében aduász.
Bőröndben akart átcsempészni 250 hüllőt Japánba Bőröndökbe csomagolta a vadállatokat Indonéziába.
Velünk van tele a külföldi sajtó Rólunk szólnak a hírek Európában, miután az EU parlamentje bedurrantaná a nukleáris opciót a magyar kormány megrendszabályozására.
Új korszakot nyit az EU és Ukrajna Ukrajna most válik az egységes európai civilizáció részévé, mondta az ukrán elnök, miután aláírták, hogy az ország lakói vízummentesen mehetnek az EU-ba.
Halálra köveztek egy párt Maliban A helyi szélsőségesek szerint vadházasságban éltek, ezért kellett meghalniuk.
Újabb nyugdíjcsökkentés és adóemelés jön a görögöknél Ez volt a feltétele a következő nemzetközi hitelcsomagnak.