Drágábban tankolhatnak a benzinesek

Két forinttal emelkedett a benzin ára.

2017. május 19. 4:58

A cikk folytatása...Friss hírek
Magyarország most jár a hét bő esztendő felénél? A kelet-közép-európai országok gazdasága jól teljesít, részvénypiacaik viszont nem drágák a Pioneer Alapkezelő menedzsere szerint. Az EU-s pénzek lehívása csak most kezdődik, a hitelezés is alacsony szinten van, vannak még növekedési tartalékok. A forint ellen az elemző nem fogadna a következő pár évben.
Eltűnt itthon a szamóca harmada Magyarországon az idén várhatóan mintegy 30 százalékkal kevesebb szamóca terem a fagyok okozta károk miatt - közölte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).
Mészáros Lőrinc cége 7,65 milliárdért újabb közbeszerzést nyert A Budapest-Esztergom-vasútvonalon fognak dolgozni. Igaz, kicist drágábban, mint arra számítani lehetett.
Szijjártó szerint Európának elment a józan esze Ahelyett, hogy kipécéznének valakit, inkább a kihívások megoldására kéne fókuszálni.
Kezdődik az új korszak kezdődik a magyar lakáshitelezésben Az MNB Pénzügyi Stabilitási Tanácsa meghatározta a minősített fogyasztóbarát lakáshitelek főbb jellemzőit - a minősítés elnyerésére 2017. június 1-jétől pályázhatnak a bankok.
Ez az autótesztpálya egyedülálló a világon Pénteken teszik le a zalaegerszegi tesztpálya alapkövét. Az eseményen Orbán Viktor úgy vélekedett, hogy ezt a projektet a zalai fiúk hozták össze. 40 milliárd forint A 40 milliárd forint értékű...

Top hírek:
Autós hajtott a járókelők közé New Yorkban - legalább 10-en megsérültek Egy autós hajtott fel a járdára.
Minden esik az új korrupciós botrány miatt Brazíliában Még le sem csitultak az indulatok Brazíliába a politikai elit korrupciós botrányai miatt, újabb csalás lökte padlóra a Sao Paoló-i tőzsdét.
Ha szép idő lesz nyáron, annak a sörgyártók is örülni fognak Arra számítanak, hogy 10-12 százalékkal több "szuperprémium" sör fogy majd.
A nyár 365 napja Nyerj, és élvezd a nyarat 365 napon át. Vegyél részt Instagram versenyen és oszd meg nyári történeted. A legjobb történet beküldője világ körüli utat nyer, és egy teljes évig élvezheti a nyarat.
Megbüntették a Lidlt a babaházas csalogatás miatt Nem elég, ha odaírják, hogy a készlet erejéig szól az ajánlat.
NFM: Magyarország nem akarja jobban növelni az energiahatékonyságot Nem támogatják az uniós javaslatot.