Orbán ajánlatát visszautasította Törőcsik Mari

Orbán Viktor is meglátogatta a szombathelyi kórházban Törőcsik Marit. A kormányfő hiába kérlelte a színésznőt, hogy engedélyezze az átszállítását egy budapesti kórházba, a művésznő határozottan elutasította ezt.

2017. május 19. 5:12

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Törőcsik Mari és Cseh Tamás tizedik fesztiválján Hajdu Szabolcs is díszvendég lesz Augusztus első napján indul a jubileumi Ördögkatlan egy csomó zenével, színházzal és egy Nobel-díj-esélyes magyar író vendégségével.
Törőcsik Mari Nagydíjat kapott a Magyar Művészeti Akadémiától Átadták a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) köztestületi állandó díjait a mai közgyűlésen. [...] Bővebben!
Így lett szerelmes Törőcsik Mari a magyar James Deanbe 61 év után ismét Cannes-ban ünnepelik a Körhintát, ami kicselezte Rákosi cenzúráját, és sztárt csinált Törőcsik Mariból.
Orbán Viktor a zsidózó Zagyva ügyében utasította a belügyminisztert Magyarországon az antiszemitizmussal szemben zéró tolerancia van.
Juncker: Gyakran veszekszünk Orbánnal, ki szoktam akadni rá Az Európai Bizottság elnöke szerint Orbán Viktor viszont soha nem akad ki ilyenkor.
Ezért akar Orbán Viktor sokkal többet költeni a katonaságra 2015-ben az Európai Unió 28 tagállama 200 milliárd eurót fordított védelmi kiadásokra az állami költségvetésekből, ami a teljes uniós GDP 1,4%-a. A katonai kiadások aránya jelentős szórást mutat az...

Orbán Viktor egy 1,74 magas, 54 éves színész
Orbán Viktor sajátosan gratulált a Real Madridnak - fotó! Egyedi üzenet.
Lánczi: Példa nélküli, hogy tőzsdei spekuláns fenyegessen meg egy országot Orbán Viktor demokratikus kihívójaként ment Brüsszelbe Botka László, mindeközben azonban más neves vendége is volt az unió fővárosának: Soros György, aki "maffiaállamnak" nevezte Magyarorszá...
Orbán Viktor brüsszeli balladája Valószínűleg még soha nem látta annyira magányosnak a kormányfőt, mint ebben a videóban.
Gyurcsány: Ne ígérgessenek fűt-fát a politikusok! Szerinte a következő választáson Orbán Viktor és Európa között kell választani.
Orbán Viktor nem viccelte el a hétfőt, egy jó lapátolással indította a hetet