Korrupcióval gyanúsítják a brazil elnököt, de ő nem mond le

A brazil legfelsőbb bíróság engedélyezte a nyomozást Temer ellen a vesztegetési ügyben.

2017. május 19. 4:55

A cikk folytatása...Friss hírek
Rejtély a házi tengeralattjárón: elsimerte az újságírónő halálát a trükköző feltaláló Elismerte Peter Madsen dán feltaláló, a világ legnagyobb házilagos gyártmányú tengeralattjárójának tulajdonosa, hogy meghalt hajóján az a fiatal svéd újságírónő, akit vele láttak utoljára augusztus 10-én este. Később a UC3 Nautilus tengeralattjáró rejtélyes körülmények között elsüllyedt a koppenhágai kikötőben.
Buszmegállókba hajtott egy autós Marseille-ben Egy ember meghalt, egy megsérült.
Kijuthatott Spanyolországból a barcelonai gázoló Kiterjesztették a csütörtöki, barcelonai gázolásos merénylet elkövetője utáni hajszát. A hatóságok szerint lehetséges, hogy a terrorista átlépte a határt Franciaország felé.
Senki sem tudja, miért, de hazahívták a szerb diplomatákat Macedóniából Egyik fél sem mond egyelőre semmit, a hivatalos magyarázat szerint konzultációról van szó.
Egy 18 éves marokkói férfit gyanúsítanak a turkui késeléses merénylettel Abderrahmán Meska főként nőkre támadt rá. Állítólag nem kapta meg a menedékjogot.
Ámít az új angol Brexit főtárgyaló Az Egyesült Királyság európai uniós tagságának megszűnése után életbe lépő kereskedelmi egyezmények biztonságosabbá teszik majd a világot az új brit kereskedelmi főtárgyaló szerint, mert szövetségeket építenek a szigetország és partnerei között.

Temer maradt, a játékpénz repült Megmenekült a brazil elnök attól, hogy vádeljárás induljon ellene egy korrupciós ügyben.

Top hírek:
Sokkot kapott a négy terroristát lelövő hős rendőr Súlyos érzelmi sokkot szenvedett az a katalán rendőr, aki lelőtte a cambrilsi terrotámadás négy elkövetőjét - írta vasárnap az El Mundo spanyol napilap.
Nagyon sok embert akartak még megölni a barcelonai terroristák Több merényletre készültek.
Megszólalt a marokkói terrorista, aki nőket késelt Finnországban Menedékjogi eljárásban vett részt, majd emberekre támadt.
Mentességet kapott a fiatal lányt korbácsoló first lady Elektromos korbáccsal kínozta, és meg is verte a luxusszállodában.
Hőlégballonokról is közvetítik a napfogyatkozást 24 ezer méter magasra repítik fel a ballonokat.
Lezuhant egy kisrepülő Svájcban, senki nem élte túl a balesetet