Betelik a bátaapáti hulladéktároló első kamrája

Az utolsó hordónyi hulladék is bekerül a Bátaapáti Nemzeti Radioaktív Hulladéktároló egyes kamrájába.

2017. május 19. 5:52

A cikk folytatása...Friss hírek
Kimagasló hónapot zártak Európa hálózatos légitársaságai Kimagasló hónapot zártak utasforgalmi szempontból Európa vezető hálózatos légitársaságai áprilisban, a British Airways és a Lufthansa leányvállalata kétszámjegyű bővülést regisztrált az előző évihez viszonyítva.
Változik több BKK-járat közlekedése vasárnap Demonstráció miatt változik több, a belvároson is áthaladó közösségi közlekedési járat menetrendje - közölte pénteken a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.
Csőtörés volt Budapest II. kerületében, háromszáz lakásban nincs víz Csőtörés volt Budapest II. kerületében, a Hidegkúti úton péntek este, ezért a környéken háromszáz lakásban szünetel a vízellátás, ami ötszáz embert érint. A Hidegkúti út egy szakaszát mindkét irányban lezárták - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
6 különleges recept Nyilasoknak
A boszorkányok titkos világa
A párkapcsolati horoszkóp buktatói - tévhitek

Top hírek:
Ha szép idő lesz nyáron, annak a sörgyártók is örülni fognak Arra számítanak, hogy 10-12 százalékkal több "szuperprémium" sör fogy majd.
A 80 éves bajnok, akire bámulattal néznek a fiatalok
Újabb nyugdíjcsökkentés és adóemelés jön a görögöknél Ez volt a feltétele a következő nemzetközi hitelcsomagnak.
Orbán ajánlatát visszautasította Törőcsik Mari Orbán Viktor is meglátogatta a szombathelyi kórházban Törőcsik Marit. A kormányfő hiába kérlelte a színésznőt, hogy engedélyezze az átszállítását egy budapesti kórházba, a művésznő határozottan elutasította ezt.
A hidegcseppek péntek estig nem érintik térségünket Továbbra is anticiklon alakítja időjárásunkat, hatására napos, száraz idő várható, keleten lehet több a gomolyfelhő jelentette az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Korrupcióval gyanúsítják a brazil elnököt, de ő nem mond le A brazil legfelsőbb bíróság engedélyezte a nyomozást Temer ellen a vesztegetési ügyben.