A hidegcseppek péntek estig nem érintik térségünket

Továbbra is anticiklon alakítja időjárásunkat, hatására napos, száraz idő várható, keleten lehet több a gomolyfelhő jelentette az Országos Meteorológiai Szolgálat.

2017. május 19. 6:34

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ilyen időre számíthatunk Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti:
Meteorológiai szolgálat: az egyik legintenzívebb hőhullám volt nyáron A tíz legintenzívebb magyarországi hőhullám közé is bekerült az egyik idei hőségperiódius. Az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján közzétett elemzés szerint a melegedés töretlen, a jövőben egyre...
Időjárás-jelentés Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti:
Lágymányos ma majdnem bekerült az időjárási évkönyvekbe A csütörtök esti nyugat-dunántúli heves zivatarok ellenére az ország nagy részén még rendkívüli meleg volt az éjszaka - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).
Kiadták a riasztást: jön a zuhé, a szél és a jég Elsőfokú, citromsárga riasztást adott ki heves zivatarok veszélye miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Már 25 fokos a Balaton vize Siófoknál A Balaton és a Velencei-tó vízhőmérséklete is átlagosan 24-25 Celsius-fok. Csütörtökön tetőzhet a hőség, szinte mindenütt 27, a Dél-Alföldön 29 fok feletti középértékek várhatók - közölte az Országos ...

Nincs vége a veszélynek, még mindig érvényes a felhőszakadás miatti riasztás Hétfőre is elsőfokú, citromsárga riasztást adott ki felhőszakadások veszélye miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat - számolt be a katasztrófavédelem honlapja.
Újabb melegrekordok dőltek meg A fővárosi és az országos napi hajnali melegrekord is megdőlt vasárnap tájékoztatta az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-t.
Újabb országos melegrekord dőlt meg a fővárosban Újabb országos hajnali melegrekord dőlt meg szombaton a fővárosban - tájékoztatta az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-t. Többfelé heves zivatarokkal érkezik a hidegfront.
Hoppá! Heves zivatarok miatt adtak ki figyelmeztetést Három északnyugati megyére is figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) szombatra a heves zivatarok lehetősége miatt.
Az egész országot letarolja holnap a hőség Teljes Magyarországra harmadfokú riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.
69 éves melegrekord dőlt meg Megdőlt tegnap Budapesten a hajnali melegrekord. Mostanáig ezen a napon a minimum hőmérséklet fővárosi rekordja 24 Cel­sius-fok volt, ezt 1948-ban a Gellérthegyen mérték. Szerdán azonban még ennél is ...