A hidegcseppek péntek estig nem érintik térségünket

Továbbra is anticiklon alakítja időjárásunkat, hatására napos, száraz idő várható, keleten lehet több a gomolyfelhő jelentette az Országos Meteorológiai Szolgálat.

2017. május 19. 6:34

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A hétvégén is sok lesz a napsütés A következő napokban is sok lesz a napsütés, de a hétvége második felében ismét többfelé várható zápor, zivatar. Kezdetben akár 30 Celsius-fok körüli maximumok is lehetnek, vasárnapra némileg mérsékl...
A hétvégén is sok lesz a napsütés A következő napokban is sok lesz a napsütés, de a hétvége második felében ismét többfelé várható zápor, zivatar. Kezdetben akár 30 Celsius-fok körüli maximumok is lehetnek, vasárnapra némileg mérséklő...
Ebben a négy megyében szakadhat le az ég Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint Nógrád, Heves és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, valamint Baranyában várható felhőszakadás.
Nyugaton lesz nagyobb esély számottevő csapadékra Kedden újra szárazabb időjárást vár az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Kiadták a figyelmeztetés: itt lehet eső Az Országos Meteorológiai Szolgálat hat megyére adott ki elsőfokú figyelmeztetést vasárnapra a várható felhőszakadás miatt.
Nagyon durva idő lehet holnap Estére is riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat több megyére.

Megdőlt a hidegrekord szerdán - de mennyivel? Bánkúton kedden havazott, szerdán megdőlt a hajnali hidegrekord is - közölte Facebook-oldalán az Országos Meteorológiai Szolgálat délután. Előrejelzésük szerint csütörtöktől erőteljes felmelegedés kez...
Fagyra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat Két nappal a fagyosszentek előtt fagyra figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook-oldalán.
Jön a záporeső, zivatar Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint vasárnap estig marad a változékony idő.
Felhőszakadás miatt adott ki veszélyjelzést a meteorológia Felhőszakadás veszélye miatt  négy nyugati megye kivételével  az egész országra figyelmeztetést adott ki pénteken az Országos Meteorológiai Szolgálat.
A hét közepén akár 27 fok is lehet Melegszik az idő május első napjaiban: többfelé ismét 20 Celsius-fok felett alakulnak a maximumok, a hét közepén akár 27 fok is lehet. Sok napsütés várható, de záporok, zivatarok is lehetnek - közölte...
Ilyen időre számíthatunk Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti: