Ha szép idő lesz nyáron, annak a sörgyártók is örülni fognak

Arra számítanak, hogy 10-12 százalékkal több "szuperprémium" sör fogy majd.

2017. május 19. 6:32

A cikk folytatása...Friss hírek
Rosszabbra számított a Carlsberg A dán sörgyártó Carlsberg üzemi eredménye a szakértők által vártnál jelentősebben nőtt az első fél évben, elsősorban a vállalat drágább termékei iránti növekvő kereslet miatt.
Áll a bál a Fehér Házban: csak úgy jönnek-mennek a fejesek (2.) A hétvégi charlottesville-i botrány után újabb vállalatvezető hagyta ott Donald Trump munkaügyi tanácsadói testületét, most a 3M elnök-vezérigazgatója döntött a távozás mellett. Egy másik tanácsadói...
Bikatombolás és pulykareptetés: három kispapír is limittel emelkedett A napi limit szabott csak gátat az Appeninn, a CIG Pannónia és az Enefi emelkedésének a BÉT-en, de a Pannergy is szépen ment. A nagyok közül a Mol erősödött, kismértékben az OTP is. Az európai tőzsdék is ralizták, Amerika is pluszban, csupa öröm a világ.
Jó hangulatban telt a kereskedés A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 116,15 pontos, 0,32 százalékos emelkedéssel, 36 892,09 ponton zárt szerdán.
Szörnyű hibát készül elkövetni az Egyesült Államok vezetése A Fed egyik vezető döntéshozója, Stanley Fischer szerint "szörnyű hiba" lenne, ha az amerikai politikusok enyhítenék a banktörvényeket. A Financial Times-szal folytatott interjújában a Fed vezető...
Ajjaj! Jóval több tejet kellene inni a magyar gyereknek Sok gyerek nem tudja, melyik élelmiszer készül tejből....

Top hírek:
Magányosan tüntető nyugdíjasok Krímben Az elmúlt napokban több magányosan tüntető, idős férfit ítéltek el az Oroszország által Ukrajnától önkényesen elcsatolt Krím félszigeten, amiért tatár aktivisták általuk jogtalannak ítélt fogva tartása ellen tiltakoztak - jelentette kedden az UNIAN ukrán hírügynökség az őrizetbe vett idősek védőügyvédje által a Facebookon közzétett információkra hivatkozva.
Leginkább a szlovákok és a csehek utasítják el a faji keveredést Nagy többségében elutasítja a faji keveredést Szlovákia és Csehország lakossága, amely e tekintetben a legkonzervatívabbak közé tartozik az Európai Unió (EU) tagállamai közül - derült ki a pozsonyi Hospodárské Noviny gazdasági-közéleti napilap keddi cikkéből, amely az Eurobarometer felmérés megállapításait ismertette.
Javultak az amerikai építőipar kilátásai Az amerikai lakásépítő cégek optimistábban ítélték meg kilátásaikat augusztusban, mint egy hónappal korábban.
Megbírságolta az MKB Bankot a jegybank 3,5 millió forintos bírságot szabtak ki.
Egykor nevettek rajta, most mindenkinek kell belőle A hét elején története során először áttörte a 4000 dolláros szintet a Bitcoin. Ráadásul az elemzők a kriptovaluta további menetelésére számítanak.
Az Európai Bizottság online konzultációt indít az élelmiszer-ellátási láncokkal kapcsolatban A bizottság szerint a megtermelt hozzáadott értékből nem megfelelően részesülnek az egyes szintek.