Ha szép idő lesz nyáron, annak a sörgyártók is örülni fognak

Arra számítanak, hogy 10-12 százalékkal több "szuperprémium" sör fogy majd.

2017. május 19. 6:32

A cikk folytatása...Friss hírek
Ez az autótesztpálya egyedülálló a világon Pénteken teszik le a zalaegerszegi tesztpálya alapkövét. Az eseményen Orbán Viktor úgy vélekedett, hogy ezt a projektet a zalai fiúk hozták össze. 40 milliárd forint A 40 milliárd forint értékű...
Nőnek az árak Németországban A várakozások felett, több mint öt éve a legnagyobb mértékben nőttek a termelői árak áprilisban Németországban a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis pénteken közzétett kimutatása szerint.
Világpolitikai bizonytalanságok bénították a közepes méretű M&A piacot Az idei első negyedévben világszerte 1566 közepes méretű összeolvadási és felvásárlási (M&A) tranzakciót hajtottak végre, összesen 141 milliárd dollár értékben. A piac teljesítménye 2016 hasonló időszakához képest volumenben 19,7 százalékkal, míg összértékben 15,2 százalékkal marad el. Közép-és Kelet-Európában mindössze 61 tranzakció zajlott le az idei első három hónapban, szemben az egy évvel korábbi 76-tal.
Nagyon úgy tűnik, hogy tényleg feltámadt a vállalati hitelezés Az év első 4 hónapjában 50 százalékkal nőtt a vállalti hitelek aránya az Erste Banknál.
Ámokfutás Manhattanben egy halott, 22 sérült Autóval hajtottak a tömegbe a Times Squaren, elfogták az elkövetőt.
Egy igazi herceg szerint Soros a kelet-európai demokrácia legfőbb reménye Kelet Európa országai visszacsúszhatnak az önkényuralomba, ezért van szükség olyan emberekre, mint Soros György- mondta Karel Schwarzenberg herceg, egykori cseh külügyminiszter, aki több mint harminc éve ismeri a Magyarországról kivándorolt magyar milliárdost.

Top hírek:
Autós hajtott a járókelők közé New Yorkban - legalább 10-en megsérültek Egy autós hajtott fel a járdára.
Minden esik az új korrupciós botrány miatt Brazíliában Még le sem csitultak az indulatok Brazíliába a politikai elit korrupciós botrányai miatt, újabb csalás lökte padlóra a Sao Paoló-i tőzsdét.
Ha szép idő lesz nyáron, annak a sörgyártók is örülni fognak Arra számítanak, hogy 10-12 százalékkal több "szuperprémium" sör fogy majd.
Kisakkozható a nullaszázalékos lakáshitel, mutatjuk, hogyan Csak lakástakarékot kell hozzá kötni és ügyesen használni. A Bankmonitor számítása szerint optimális esetben a hitel 20 év helyett 12 év alatt fogy el, ráadásul marad még 2 millió, szabadon elkölthető forint.
Teljes EU-kilépés jön, May ígérete bekerült a választási programba A kormányzó brit Konzervatív Párt csütörtökön nyilvánosságra hozott választási programja szerint az Egyesült Királyság az EU-tagság megszűnésével egy időben kivonul az Európai Unió egységes belső piacáról és a vámunióból is.
Mr. 50 cent nagyot kaszált a Trump-kiárusításon, ma a Mol táltosodott meg A szerdai nagy Trump-kiárusítás után, ahogy amerikai lapok nevezték, ma lassan konszolidálódott a helyzet és az amerikai indexek már pluszban vannak. A rejtélyes vevő, aki a VIX opciókat vásárolta, 27 millió dollárt kereshetett a tegnapi zűrzavaron. A BUX megint nagyon felülteljesítő volt, négyből három részvényt nagyon vettek zárás előtt.