A 80 éves bajnok, akire bámulattal néznek a fiatalok

2017. május 19. 6:23

A cikk folytatása...Friss hírek
Iohannis: kötelezővé kell tenni a védőoltást – a Transindex.ro portálról Katasztrófának nevezte a kanyarójárványt Klaus Iohannis államfő, kijelentve, hogy a beoltás kötelezővé tételét támogatja.
Akár kilenc évig is szoptatja kicsinyét az orangután Akár kilenc évig is szoptatja kicsinyét az orangután, hosszabb ideig, mint bármely más főemlős - állapították meg a vadon élő emberszabásúak fogainak elemzéséből amerikai és ausztrál tudósok.
Szijjártó: a kihívások elvették egyes országok józan eszét Nem kétséges, hogy Európa súlyos, történelmi kihívásokkal szembesül, és ezek a kihívások elvették néhány európai ország és európai intézmény józan eszét.
A vonzó Julianne Moore cannes-i vörös ruhája kötelező látnivaló A tollas, hátul nyitott estélyi egy igazi műalkotás.
Konrad Szymanski: Varsó kész pereskedni az Európai Bizottsággal A lengyel kormány kész arra, hogy peres úton rendezze vitáját az Európai Bizottsággal, amely meg akarja büntetni, amiért nem hajlandó migránsokat befogadni.
Szijjártó Péter és Szergej Lavrov Cipruson tárgyalt Energiabiztonsági kérdésekről egyeztetett Cipruson Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Top hírek:
Ha Trump sáros, akkor most tényleg nagy bajban van Egy kérlelhetetlennek tartott, vitathatatlan tekintélyű szakember vizsgálja ki a moszkvai kapcsolatot. Nem függ Trumptól, mindkét párt elismeri, 12 évig vezette az FBI-t, és bármit nyomozhat, amibe belefut. Hasonló vizsgálat buktatta ki a Lewinsky-ügyet Clintonnál. Ha viszont nem talál semmit, az Trumpék kezében aduász.
A Momentum eddigi legrosszabb húzása volt a látogatás az Origóban Ha otthon maradtak volna, jobban jártak volna.
Kihalás fenyegeti a koalákat Teljesen eltűntek az egyik ausztráliai élőhelyükről. Elképzelhető, hogy már csak tíz évük van hátra.
Autós hajtott a járókelők közé New Yorkban - legalább 10-en megsérültek Egy autós hajtott fel a járdára.
Minden esik az új korrupciós botrány miatt Brazíliában Még le sem csitultak az indulatok Brazíliába a politikai elit korrupciós botrányai miatt, újabb csalás lökte padlóra a Sao Paoló-i tőzsdét.
Bőröndben akart átcsempészni 250 hüllőt Japánba Bőröndökbe csomagolta a vadállatokat Indonéziába.