A 80 éves bajnok, akire bámulattal néznek a fiatalok

2017. május 19. 6:23

A cikk folytatása...Friss hírek
Két buszmegállóba rohant egy kocsi Marseille-ben, meghalt egy ember Egy gépkocsi belerohant hétfő reggel két buszmegállóba Marseille-ben, egy járókelő meghalt és egy súlyosan megsérült - jelentették hírügynökségek névtelenül nyilatkozó rendőrség rendőrségi forrásokra hivatkozva.
Aláírásgyűjtésbe kezdett a Jobbik a bérunióért A Jobbik faltörő kosként szeretné megvalósítani tervét, és összegyűjteni hét tagállamban az európai bérunióról szóló kezdeményezéséhez szükséges egymillió aláírást. Vona Gábor pártelnök elismerte, a kezdeményezés nem arról szól, hogy a bérek egyik napról a másikra megemelkednének. A politikus aki a nemzeti ünnepet használta arra, hogy mindezt bejelentse a 2018-as választási kampány kapcsán azt vetítette előre: az minden idők legdurvábbja lesz, mert az MSZP és a Fidesz kéz a kézben retteg a Jobbiktól.
Még csak hétfő van, de megtaláltuk a hét legpofátlanabb embereit Így még nem raboltak ki automatát.
Autó hajtott emberek közé Marseille-ben Egy halálos áldozata van a hétfői gázolásnak a franciaországi Marseille városában. Az autó vezetőjét letartóztatták, még nem tudni, hogy szándékosan hajtott-e a buszmegállóban várakozó emberek közé.
Felfüggesztik az amerikaiak a vízumkiadást Oroszországban Felfüggeszti Oroszországban az Egyesült Államok a nem bevándorlási vízumok kiadását, az amerikai külképviseleteken Moszkva által elrendelt létszámcsökkentésre hivatkozva.
Még a tengeralattjárón meghalt az eltűnt svéd újságírónő

Top hírek:
Áder átadta a Szent István Rend díjakat
120 gázpalackkal készültek a támadásra a katalóniai merénylők A terv akkor változott meg, amikor felrobbant a robbanószerekkel megpakolt házuk Alcanarban.
Agyonverték az orosz erőemelő világbajnokot Egy habarovszki lokálban került verekedésbe a 120 kilóban versenyző Dracsov.
Putyin egész pályás letámadást folytat az interneten Egyre inkább cenzúrázzák Oroszországban az internetet. A jelek szerint Moszkva a kínaihoz hasonló digitális nagy fallal akarja elzárni az oroszok elől a nemkívánatos tartalmakat. Valószínűleg elkésett.
Sokkot kapott a négy terroristát lelövő hős rendőr Súlyos érzelmi sokkot szenvedett az a katalán rendőr, aki lelőtte a cambrilsi terrotámadás négy elkövetőjét - írta vasárnap az El Mundo spanyol napilap.
Számos pokolgépes merényletre készültek a barcelonai terroristák 120 butánggázpalackot találtak az egyenruhások.