Eddig ismeretlen holdat fedeztek fel magyar kutatók

Naprendszerünk múltjáról árulkodik magyar és amerikai csillagászok új felfedezése.

2017. május 19. 10:04

A cikk folytatása...Friss hírek
Meglepő dologra használják fel a Zika-vírust Agydaganatos sejtek ellen vetik be.
Itt megnézheti az összeset: minden emoji megváltozik az Androidban, lesznek újak is Az emojik teljes tárháza átváltozik az Android O operációs rendszer érkezésével, és természetesen a Google új szmájlikat is készített mutatjuk őket.
Eddig ismeretlen holdat fedeztek fel magyar kutatók Naprendszerünk múltjáról árulkodik magyar és amerikai csillagászok új felfedezése.
Kiszivárgott: fényképen a OnePlus új csúcstelefonja Korábban csak egy rajz utalt arra, hogy új OnePlus-telefon készül, most viszont már egy fénykép is kiszivárgott róla.
Zikavírust vetnének be az agydaganat ellen Brit kutatók megpróbálják a zikavírust úgy módosítani, hogy képes legyen laboratóriumi kísérletekben elpusztítani az agydaganatos sejteket.
Szeretné felpörgetni a munkát? Így olyan gyorsan fog gépelni, mint talán még sose Sokszor nem hisszük el, hogy egy-egy feladatot milyen gyorsan el tudunk végezni ez az íráshoz készült oldal is ezt bizonyítja, hiszen határidőt kérhetünk tőle, amit könyörtelenül be is tartat velünk.

Top hírek:
Több mint 28 ezer növényfajnak van gyógyhatása a világon Csak töredékük szerepel orvosi kutatásokban.
Csúcskategóriás nosztalgia? Ezt a Samsung-telefont biztosan sokan akarnák Divat a nosztalgia, gondoljunk csak a Nokia 3310-es feltámadására. A Samsung is egy régebbi készüléktípusban, a fliptelefonban lát fantáziát.
Új szabályozás szükséges a GMO-kutatások miatt Új szabályozásra lehet szükséges a legújabb GMO-kutatási eredmények miatt.
Tudja, mit adott nekünk 1997? Mármint az Álomhajón kívül Húsz évvel ezelőtt született meg a Winamp zenelejátszó első verziója, akkor indult el a Netflix és szintén 1997-ben jegyezték be a Facebook.com webcímet. De van azért itt még néhány érdekesség. 1997-ben olyan fontos technológiai eseményeknek lehettünk szemtanúi, amelyek alapvetően határozzák meg mai gondolkodásunkat.
Rangos nemzetközi űrkutatási díj Bacsárdi László az IAF Young Space Leadership Award idei kitüntetettjeinek egyike, a díj történetében első magyarként.
Itt megnézheti az összeset: minden emoji megváltozik az Androidban, lesznek újak is Az emojik teljes tárháza átváltozik az Android O operációs rendszer érkezésével, és természetesen a Google új szmájlikat is készített mutatjuk őket.