Eddig ismeretlen holdat fedeztek fel magyar kutatók

Naprendszerünk múltjáról árulkodik magyar és amerikai csillagászok új felfedezése.

2017. május 19. 10:04

A cikk folytatása...Friss hírek
Itt színesben is megnézheti a 19-20. századból velünk maradt világhírű műemlékek építését Az internetezők összegyűjtötték rá a pénzt, a fejlesztők pedig betartották az ígéretet: a 19. század végéből és a 20. század első feléből alapos digitális utómunkával színesítették azokat a fotókat, amelyek világhírű helyek építkezéséről készültek.
Szunnyad, de újra kitörhet a székelyföldi vulkán A Csomád 32 ezer éve tört ki utoljára, ám a jelek szerint egyáltalán nem inaktív.
Videó: 500 telefon, 350 ezer SIM kártya így működik egy illegális Facebook-lájkfarm A Thaiföldön lebukott három kínai férfi havonta mintegy 1,2 millió forintnak megfelelő összeget keresett azzal, hogy a mobiltelefonokról kamu lájkokat és megtekintéseket generált.
Chinasat-9A Geostacionárius pályára szánt távközlési holdat indítottak vasárnap a dél-kínai Hszicsangból, nem minden sikerült tökéletesen.
A Spotify jön fel, mint a talajvíz, dőlnek a milliárdok is de lenne itt egy komoly probléma A streaming zeneszolgáltatás napról napra egyre népszerűbb, gyorsan növekszik a felhasználók száma, és persze a bevétel is, de van valami, amiben képtelen javulni, és ez aggasztó lehet a Spotify jövőjét tekintve.
Terrorizmus a YouTube-on? Megelégelte a Google, ezt lépi Míg egyfelől a YouTube a szólásszabadság egyik bástyája, éppen ezt a szabadságot használhatják ki a terroristák. Ideje volt, hogy lépjen a keresőóriás.

Top hírek:
A "gipszes hetek" alatt Komolyabb zúzódás, rándulás, szalag-, ín- és idegsérülések, kiterjedt lágyrész sebek, gyulladásos szövődmények esetén a kezelés fontos eleme a nyugalomba helyezés, azaz a gipsz. Konzervatív kezelés esetén önmagában, műtéti ellátáskor annak kiegészítéseként alkalmazzuk...
Éjszakai gyomorégés Milliók szenvednek a gyomorégéstől, és az annál súlyosabb GERD-től (GORB, gastroesophagalis reflux betegség). Kutatások igazolják, hogy az éjszakai gyomorégés ötből négy embert érint.
Szereti a retrót? Ezt a régies írógépet mobilokhoz és tabletekhez találtál ki Nagy sikert arat ez a retró billentyűzet, amely sokkal hangulatosabbá teszi mobilon és tableten pötyögést.
Linket küldene egy barátjának? Rövidítse le egy szmájlival, hogy még érdekesebb legyen Ezen a linkrövidítő oldalon egy-egy szmájlit is kaphat az URL, amit szeretne elküldeni, ráadásul nagy választékból válogathat.
Drága lesz az iPhone 8? Ha ezt meglépi az Apple, Magyarországon botrány lesz belőle Friss felmérések szerint az amerikai felhasználók valójában nem bánják az iPhone 8 akár 1000 dollár fölé kúszó árát. De ha tényleg meglépi az Apple, itthon garantáltan óriási felháborodás lesz belőle.
Használ GPS-t? 2 méterről 6 centire csökkentik a pontosságát A mobiltelefonok és az autók navigációját segítő GPS helymeghatározó rendszer pontosságát javító második műholdját is felbocsátotta Japán. A következményt észre fogja venni a mindennapokban is.