Itt megnézheti az összeset: minden emoji megváltozik az Androidban, lesznek újak is

Az emojik teljes tárháza átváltozik az Android O operációs rendszer érkezésével, és természetesen a Google új szmájlikat is készített mutatjuk őket.

2017. május 19. 11:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Végre visszatér a Nokia A három Android telefon és a Nokia 3310 érkezik hazánkba is Júniusban
Hasznos funkció jön a Gmail levelezőbe A Google a gyors válaszadást elősegítő Smart Reply funkcióval bővíti az iOS és Android operációs rendszerekben használatos Gmail appot.
Jó hír az Android-mobilosoknak A Google egy Project Treble nevű új fejlesztésen dolgozik, amely jelentősen csökkenti a gyártók frissítésekkel kapcsolatos terheit, és lerövidíti az időt, ami alatt a kód a Google-tól eljut a felhaszn...
Ezzel a módszerrel támasztható fel az elromlott Android Kizárólag akkor válasszuk, ha úgy elromlott, hogy a rendszer egyáltalán nem, vagy csak nagyon rosszul tud már csak betöltődni.
Ez lenne az első telefon, amely már az Android O-t futtatja? Egy titokzatos, Taimen kódnevű modell jelent meg a Geekbench benchmark-oldalon. Operációs rendszereként már az Android O szerepel.
Elveszett vagy ellopták? Megmutatjuk, miként találjuk meg az Android mobilt Van ingyenes és fizetős megoldás a bajra. Legalább a díjmentes szolgáltatást kapcsoljuk be a készülékünkön.

Ez a legolcsóbb: már 20 ezer forintért is van olyan telefon, ami 4G-s, és a legújabb Android fut rajta Míg egyfelől a világ megőrül a nagykijelzős okostelefonokért, addig vannak olyanok, akik szerint a másik véglet is életképes lehet. És nem is tévednek nagyot.
Több száz Android mobilapp ultrahanggal kémkedik tulajdonosa után! Vannak köztük olyanok is, amelyeket sok millióan töltöttek le.
A BMW konceptautója olyan, amit látni kell Miért csak az okostelefonokat alakíthatnánk a saját ízlésünk szerint? A Mini Vision Next 100 tanulmányautó rugalmasabb, mint az Android.
Nézze meg, mi lett a Prometheus főhősének a sorsa! Eddig csak találgatni lehetett, pontosan mi kapcsolja össze a Prometheus-t az Alien: Covenant-tel, egy most kiadott két és fél perces videó azonban választ ad a legtöbb kérdésünkre. Kiderül belőle, mi...
Az android luxusprosti és a gluténmentes étel lehet a jövő nagy üzlete A húsvéti hosszú hétvége után a gazdasági események is nehezen pörögtek fel, de a rövid hét is tartogatott érdekességeket. Utánajártunk, hogy 2000-től mely termékek, szolgáltatások drágultak leginkább...
Használhatósági fejlesztéseket kapott a Play Áruház Az androidos eszközeiken a Play Áruházat a mai napon már megnyitott mobilozóknak feltűnhetett, hogy szép csendben teljes ráncfelvarráson esett át az Android hivatalos programboltjának Saját alkalmazás...