Itt megnézheti az összeset: minden emoji megváltozik az Androidban, lesznek újak is

Az emojik teljes tárháza átváltozik az Android O operációs rendszer érkezésével, és természetesen a Google új szmájlikat is készített mutatjuk őket.

2017. május 19. 11:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Célegyenesben az Android 8.0 fejlesztése A következő hónapokban már csak hibajavításokat kap a rendszer.
Android TV-re jönnek a Facebook-videók Készülődik a cég a saját sorozatok bemutatására.
Hivatalos: június 20. lesz a nagy nap azoknak, akik az egyik legerősebb Android telefont várják A OnePlus vezérigazgatója Twitter-csatornáján közölte, mikor mutatják be új csúcstelefonjukat. A mobilról már több dolgot is tudni lehet.
Az Android atyja bemutatta az anti-iPhone-t Erős hardvert és merész formatervet kapott Andy Rubin cégének titánvázas telefonja. Az Essential Phone ott újíthat, ahol az Apple már nem mer.
Itt az új mobilgyártó: izmos androidos telefon, 360 foknyi extrával megfűszerezve Az Essential Phone nevű készüléket nem más rakta össze, mint aki anno az egész Android rendszert megálmodta. Andy Rubinék rögtön 360 fokos kamerát is adnak a mobil mellé. És nem is csak egy készülékb...
Ez tényleg baj: minden ellopható androidos telefonjáról Még az Android legújabb verziója sincsen biztonságban egy most felfedezett újfajta támadással szemben.

Veszélyben az Android-mobilok! Új exploitot találtak, amely az összes androidos operációs rendszert veszélyezteti. A Google komolyan veszi a fenyegetést.
Az Android atyja saját okostelefont mutat be Szinte semmit nem tudni a készülékről, csak a körvonalait láthattuk eddig.
Jön az Android Go! De mi is ez? Az Android mobil operációs rendszer várhatóan jövőre megjelenő új kiadását a kisebb teljesítményű okostelefonokra szánja a Google.
Elvadul az Apple harca az Android ellen Szokatlanul rámenős modorban kezdi a harapott almás cég győzködni az okostelefon felhasználókat arról, hogy hagyják ott az Androidot és vásároljanak iPhone-t.
Mesterséges intelligenciát pakolnak az Android mobilokba A Google fejlesztői konferenciáján kiderült, hogy mobilfronton is a gépi tanulásé a jövő.
A Play Áruházból is frissíthető lesz az Android O grafikus meghajtója Itt az újabb bizonyíték, hogy az Android az okostelefonok Windowsa.