Itt megnézheti az összeset: minden emoji megváltozik az Androidban, lesznek újak is

Az emojik teljes tárháza átváltozik az Android O operációs rendszer érkezésével, és természetesen a Google új szmájlikat is készített mutatjuk őket.

2017. május 19. 11:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Már jövő héten érkezhet az Android O Még ebben a hónapban kibocsáthatja a Google mobil operációs rendszerének újabb verzióját, az Android 8.0-t, azaz az Android O-t.
Csúszik az Android O startja Ezt ugyanaz a David Ruddock közölte, aki az eheti premiert nemrég megtippelte.
A Galaxy A5-re befutott, a Phab2-re viszont nem fog az Android Nougat Jobb később, mint soha, gondolhatja több Samsung és Lenovo mobil tulajdonosa, csak egymással ellentétes érzelmekkel.
Elég rosszul áll az Android A Nougat piaci részesedése továbbra is alacsony, pedig napokon belül itt a végleges Android O.
"Csorgatott" frissítések jönnek az Android O-val Nem kéri a felhasználót a tárhely felszabadítására az Android O. A friss dokumentáció szerint megint csavart egyet a Google a rendszerfrissítések logikáján, jön a "streaming update".
Nem kell majd szabad hely az Android frissítéseinek Streameléses módszerrel jöhetnek a javítások a rendszerhez.

Ezzel a módszerrel nőhet a mobil akkujának üzemideje Akár iOS, akár Android, az okostelefon átlagos használattal estére lemerül. S minél régebbi a készülék, annál gyorsabban mert nem feltétlen a legjobb módon használjuk.
Egy héten belül itt a végleges Android O A hírek szerint már a jövő héten megérkezik az Android O végleges kiadása a Google okostelefonjaira.
Így állítsd be az alapértelmezett alkalmazásaidat Androidon A legutóbbi Android verziókban szerencsére egyszerű feladat az alapértelmezések beállítása.
Láthatatlan ember lopja az Android mobilok adatait Sürgősen telepítendő Flash frissítésnek álcázza magát egy, az androidos eszközöket fenyegető új vírus.
Nokia 3 - valaki most finntorog Symbian, MeeGo, Windows Phone és most Android: megtalálta-e a Nokia az ideális okosplatformot és a Lumiák méltó utódját, avagy az elbukott sorozatok hibáit ismétli?
Végre érkezik a Google Nearby Connections Nem kötődik Android-főverzióhoz a platform egyik legnagyobb új dobása, a Nearby Connections API élesedése. A Google Play Services keretében implementált új lokáció-alapú megoldás nagyon izgalmas új fe...